Suihkulähteen tärkeät vaihto-osat ja varaosat. Varaosilla saat pidennettyä vesiaiheesi ikää ja käyttöä.

Tarvikkeet ja varaosat

Suihkulähteiden ja Vesilähteiden tarvikkeet, pumput ja varaosat.
Pyrimme tarjoamaan osaan vesilähteistämme vaihto-osat sekä polttimot ja osat niin, että hankintasi on pitkäaikainen sijoitus rauhoittavan suihkulähteen käyttöön.  Pyydämme huomioimaan että paras tapa pidentää tuotteen ikää, on oikea hoito ja riittävä puhdistus. Jos varaosa/lisäosaa ie ole ohessa alla, laita tarkat tiedot sähköpostiimme, jolloin voinemme selvittää saatavuuden. Mikäänhän ei kestä ikuisesti? Pumput on eri osiossa jaoteltuna käyttökohteen mukaan.

Aqua Clear 500 ml, Leväntuhoaine
Kirkastaa levien vihertämän veden tehokkaasti ja auttaa estämään levän muodostumista. Soveltuu ulkovesialtaisiin ja hieman isompiin vesiaiheisiin sisällä ja ulkona.
Aqua Clear hidastaa huomattavasti erilaisten levälajien kasvua ja se poistaa nopeasti veden sameuden. Aqua Clearin käytön jälkeen on myös suositeltavaa ryhtyä muihin toimenpiteisiin puutarhalammen biologisen tasapainon säilyttämiseksi.
38,90 €
Aqua geelipallot 500 ml
Aqua geelipallot 500 ml - Ubbinkin Aqua geelipallot saavat veden kirkkaaksi ja terveeksi.Estää levien leviämisen ja vähentää lohkeamisen prosessia lampun pohjassa. Vedenkirkastukseen geelipallot saavat veden kirkkaaksi ja terveeksi. Niiden sisältämät entsyymit, kuten amylaasi, avustavat liiallisten ravinteiden hajoamista ja pystyvät pilkkomaan selluloosaa, joka on lehtien ja kuolleiden kasvien pääainesosa. Ylimääräisten ravintoaineiden biohajoavuuteen liittyy niiden hyödyllinen parannus puutarhan lammesta, probiootit ja entsyymit (amylaasit). 
32,90 €