Kelluva hana suihkulähde Tuoteryhmässä on 1 tuote.

Kelluva hana suihkulähde

Kelluva hana suihkulähde kerää huomion ja on näyttävä.
Jokainen suihkulähde ja sen ominaisuus on tehty tilauksesta ja laadukkaat testit varmistaa, että saat parhaan kelluvan hanan, mitä markkinoilla on tarjota. Täyttä pronssia ja kuparia, laadukkaita suihkulähteitä kaikin osin. Erinomaisia kotona puutarhassa, pihalla kaikkien nähtävänä, toimii vaikka keskellä lampea, suunnittelijat ja erkkitehdit suosittelevat myös toimitstoihin ja julkitiloihin, muotoilu on ajaton ja ajatuksia herättävä. Olemme ylpeitä tuotteistamme, kelluvat herättää huomion aina, kaikkien mielestä ne ovat hauskoja ja pidempään katsottuna edelleen mielnkiintoisia. Mukana soliseva, rauhoittava veden ääni.

 • Kelluva hana suihkulähde koko setti 22 mm - Floating Tap
  Saatavissa

  Kelluva hana suihkulähde koko setti 22 mm - Floating Tap

  Kelluva Hana - Täydellinen sarja - Floating Tap 22 mm (isoin koko) valmistettu laadukkaasta lakatusta metallista, maalattu, yhdistettynä säädettävään, korkealaatuiseen pumppuun. Teho 2000 litran tunnissa Integroitu muoviputki vesisäiliöön, joka toimitetaan vakiona. 10 metrin sähköjohto ja 500 mm: n putkella.

  Kelluva Hana - Täydellinen sarja - Floating Tap 22 mm (isoin koko) valmistettu...

  Kelluva Hana - Täydellinen sarja - Floating Tap 22 mm (isoin koko) valmistettu laadukkaasta lakatusta metallista, maalattu, yhdistettynä säädettävään, korkealaatuiseen pumppuun....

  259,00 €

  Lisää ostoskoriin Näytä