Valmisallas suorakaide 110 litraa
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Valmisallas suorakaide 110 litraa

Tukeva 110 litran suorakaideallas.

Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan.

69,00 €
Sisältää alv:n

Valmisallas suorakaide 110 litraa, puutarha-allas

Valmisallas on kestävä ja moderni ratkaisu pieniä lampia rakennettaessa. Vahvasta ja kestävästä PE/HDPE-materiaaleista valmistetut altaat on tehty kestämään koviakin sääolosuhteita ja niillä on 10-15 vuoden takuu. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä.

Luonnollista muotoa jäljittelevissä altaissa on turvaa tuovat reunakourut joiden avulla esimerkiksi lapset ja pieneläimet pystyvät kipuamaan pois altaasta. Reunakourut edesauttavat veden laadun pysymistä hyvänä ja helpottavat altaan maisemointia. Lisäksi niihin on mahdollista istuttaa kasveja ja laittaa kiviä sekä kaikkiin altaisiin suositeltavaa allassubraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta.

Mitat 50x80x45 cm.

Huom: altaat toimitetaan ison kokonsa johdosta Kaukokiidolla ja kuljetuskulut ovat pienemmissä altaissa yhteensä 60 €. Perille jakelu yleisin toimitusehdoin. Myös nouto mahdollista, sovittavissa erikseen, kuljetusveloitus palautetaan.

Perille jakelu yleisin toimitusehdoin.

Kuva 1 altaan omakuva, loput kuvat esimerkkikuvia maisemoiduista altaista.

- UV:n ja talvenkestävä
- Kasvien istuttaminen mahdollista

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-MP110
Toimitusaika
2 - 5 pv

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös