Lintujen kylpyallas 9491, väri 91, Lily Pad Bird Bath
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lintujen kylpyallas 9491, väri 91, Lily Pad Bird Bath

Hieno kookkaampi lintujen vesiallas Lily Pad Bird Bath!

Korkeus 75 cm, 
altaan yläosa 66 cm,
alaosan 33 cm
Paino n 94 kg
Väritys: 91 "Everglade Stone"


 

549,00 €
Sisältää alv:n

Lintujen juomaallas pihalle ja puutarhaan, Lily Pad Bird Bath

Kivimateriaali, "cast stone", painaa hieman enemmän, joten toimitukulu on tällä tuotteella hieman enemmän. Tämä tuote ei sisällä pumppua tai elektroniikkaa, lintujen vesi lisätään kaatamalla vettä yläastiaan.

Tämän mallin väritys on 91 "Everglade Stone", kuva 2.
Väritys on patinoituva harmaan ruskea, jolla tavoitellaan antiikkipatsasta. Alussa värityksessä näkyy vihertävää, joka himmenee ajan myötä.

Massarelli's tuotteet valmistetaan USA:ssa, Michiganissa. Suomeen ne tulee Pohjois-Irlannista suuntakuormina pääosin annettujen tilausten perusteella.
Toimitukset ajoittuu Huhtikuun - Syyskuun ajalle. Brexit ja Korona on tuonut toimituksiin hieman lisää haastetta, pieniä odottamattomia viiveitä. Suomessa kuljetukset perille Kaukokiidon, Kuljetusmaailma ja Postin välityksellä, koosta riippuen. Nämä ainutlaatuiset tuotteet kannattaa tilata ajoissa.

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Koska jokainen pala on käsityötä, ja koska me emme voi  kuvata tuotteitamme  eri valaistuksissa, todellinen väri, muoto  ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvässä valikoimassamme tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.

9491-91
Toimitusaika
Toimitusaika 1 - 4 viikkoa sesonkiaikana

Saatat pitää myös