Lintujen kylpyallas 9730, väri 89
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lintujen kylpyallas 9730, väri 89

Hieno lintujen juoma- ja vesiallas One Piece Distressed Fluted Bird Bath!

Monella pihalla lintujen juoma-allas on usein kovassa käytössä. Siinä käy juomassa pikkulintujen lisäksi myös siilit ja oravat. Ehkä muitakin. Se on erityisen tärkeä kuivana kautena.

Korkeus 77 cm, 
altaan yläosa 57 cm,
alaosan 27 cm
Paino 40 kg
Väritys: #89 Cedar Water Stone (2-kuva, antiikin ruskean sävyinen)
- tämä malli on yksiosainen

349,00 €
Sisältää alv:n

Lintujen juoma-allas pihalle ja puutarhaan 9730-89, One Piece Distressed Fluted Bird Bath

Kivimateriaali, "cast stone", painaa hieman enemmän, joten toimituskulu on tällä tuotteella hieman enemmän. Tämä tuote ei sisällä pumppua tai elektroniikkaa, lintujen vesi lisätään kaatamalla vettä yläastiaan. Lintujen juotto-allas.

Massarelli's tuotteet valmistetaan USA:ssa, Michiganissa. Suomeen ne tulee Pohjois-Irlannista suuntakuormina pääosin annettujen tilausten perusteella.
Toimitukset ajoittuu Huhtikuun - Syyskuun ajalle. Brexit ja Korona on tuonut toimituksiin hieman lisää haastetta, pieniä odottamattomia viiveitä. Suomessa kuljetukset perille Kaukokiidon, Kuljetusmaailma ja Postin välityksellä, koosta riippuen. Nämä ainutlaatuiset tuotteet kannattaa tilata ajoissa.

- rajoitetusti saatavilla, tämä malli jää pois varasto valikoimasta 2021 erän loputtua

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Koska jokainen pala on käsityötä, ja koska me emme voi  kuvata tuotteitamme  eri valaistuksissa, todellinen väri, muoto  ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvässä valikoimassamme tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.

9730-89
Toimitusaika
Massarelli suihkulähteitä toimitetaan EU varastosta suuntakuormina Suomeen Toukokuun ja Elokuun välisellä ajalla. Toimitusajan olless atällöin 2-5 viikkoa. Muina aikoina ja tarvittaessa ole yhteydessä info@biro.fi

Saatat pitää myös