Vesilähde.fi mallistossa on mukana Suihkulähteet, Suihkukaivot, Vesieiaheet ja ja puutarhan erilaiset Patsaat.

Vesiaiheet ja suihkulähteet ulos

Suihkulähteet ulos termillä tarkoitamme vesilähteitä, joiden sähköistys on suunniteltu myös ulkokäyttöön.
Useat näistä vesiaiheista ja suihkulähteistä soveltuu mainiosti myös sisätiloihin. Hyvällä suihkulähteellä terassille tai puutarhaasi on kaunis ja omaleimainen, rauhallinen rentoutumispaikka. Helppohoitoiset solisevat suihkulähteet pihalle. Vesiaihe puutarhassa on kuin edenin keidas. Kaunis vesiaihe pihalle tai terassille tuo liikettä eli elämää ja kaunis solina rauhoittaa samalla.
Anna rauhoittavan veden solinan tasapainottaa mielesi. Integroitu eli upotettu allas suihkulähde varusteineen tuo pysyvyyttä elämään, se hetki kun laitat keväällä solisevan vedeen virtaamaan.
Suihkulähde sopii toimistoon, julkitilaan, puutarhaan, terassille, parvekkeelle tai sisälle, mihin vai ja missä ikinä vain haluatkin rentoutua ja kerätä itsellesi positiivista energiaa ja hyvää oloa. Valikoimassamme myös puutarhan patsaat jotka voi yhdistää pumppuun, mallisto kivisiä suihkulähteitä pihalle ja puutarhaan sekä julkitiloihin. Integroitavat suihkukaivot ovat myös suosittuja. Puutarhan korkea suihkulähde on helppo laittaa päälle, yksinkertainen puhdistaa ja kätevä suojata hupulla talveksi.

Alennuksessa!
Suihkulähde Markkleeberg Fountain


Toimiva suihkulähde kokonaisuus Markkleeberg Fountain, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Markkleeberg on kaunis ilman veden virtaustakin.
Mukana LED valaistus, 3 gluster valoa.

599,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Aurinkovoima Pumppu, Aquarius Solar 700
Tehokas Aquarius-tyyppinen aurinko suihkulähde pumppuVankoilla kytkennöillä, joko varastointi-ja säätöyksikkö Solarsafeen, tai johonkin uuteen  aurinkopaneeliin- mukana 5 m virtajohtoa ja 3 eri suutinta
Kunnollinen aurinkoenergialla toimiva pumppu.
239,00 €
249,00 €
Aurinkovoima Pumppu, Aquarius Solar 1500


Tehokas Aquarius-tyyppinen aurinko suihkulähde pumppu 1500Vankoilla kytkennöillä, joko varastointi-ja säätöyksikkö Solarsafeen, tai johonkin uuteen  aurinkopaneeliin- mukana 5 m virtajohtoa ja 3 eri suutinta
Kunnollinen aurinkoenergialla toimiva pumppu.



329,00 €
Alennuksessa!
Aurinkokennovalaisin 30 cm RGB-Led kelluva Ubbink

Ulkovalaisin 30 cm lamppu aurinkokennolla toimien, jossa kolme kirkasta kelluvaa valopalloa. MultiBright SolarFloat 30 cm
Ubbink valaistusjärjestelmä tarjoaa lumoavia vaikutuksia kasveihin ja kaloihin, olipa se veden alla, kelluvana tai altaan reunoilla. Se luo myös turvallisuutta vesialueen ympärillä yöllä. Pallot voidaan sijoittaa mitä erilaisimmilla tavoilla, lammikossa ja altaassa ne kelluvat veden pinnalla.
Taloudellinen (auringon kautta), tehokas, kestävä ja IP68-standardin mukainen suojaus. Ubbink Led-valaistus on lammen paras ystävä. Mitat: korkeus 28 cm, halkaisija 30 cm (yksi pallo - 30 cm)
139,00 €
149,00 €
Alennuksessa!
Ubbink SolarMax 1000 sis. Aurinkopaneeli, akku, pumppu
Aurinkoenergialla toimiva pumppu ja aurinkopaneeli vastaanotin sekä akku.Käytännöllinen, akusta virtaa illalla ja hämärän aikaan. SolarMax® Accu on 2-toiminen synkronipumppu, joka saa energiansa suoraan auringon säteiltä. Pumppu myös varastoi energiaa paneelista akkuun, jolloin pilvinenkään sää ei sammuta vesisuihkua.  Sisältää kaiken tarvittavan (paitsi auringon)
399,00 €
419,00 €
Alennuksessa!
Nova Scotia vesiputoussetti
Acqua Arte Nova Scotia Ubbink vesiputoussetti, 3 tasoa ( 35, 45, 55 cm ). Tarvitsee altaan, mistä vesi pumpataan ja mihin vesi laskeutuu. Pumppu ja altaat sisältyy, tarvitsee vielä altaan tai astian.Ubbink Acqua Arte Nova Scotia on 3 maljan putous luo puutarhaasi rauhoittavan zen-ilmapiirin. Putous on näyttävä ja kaunis lisä altaan reunalle ja lisäksi huolehtii elintärkeästä hapetuksesta liikuttaessaan altaan vettä.
Upea lisä vesipuutarhaan! 
229,00 €
329,00 €
Suihkulähdepumppu Ubbink SolarMax 600
Aurinkoenergialla toimiva pumppu ja aurinkopaneeli vastaanotin. SolarMax® on 2-toiminen synkronipumppu, joka saa energiansa suoraan auringon säteiltä.SolarMax® 600 auringosta energiansa saava pumppu. Loistava valinta esimekiksi paikkoihin, joihin ei sähkövirtaa saa. Aurinkoenergia on myös tätä päiväää ja tulevaisuutta.Sisältää aurinkopaneelin. Ei sisällä akkua, joiten toimivuus auringossa.
159,00 €
Pronssinen suihkulähde "3 Ladies"
Upea Pronssinen suihkulähde kotiin, ulos, puutarhaan tai vaikka talon eteen
Pronssinen vesiaihe on klassikko, persoonallinen ja ajaton. Ehkä upein ja arvokkain suihkulähde mitä saatavilla. Arvokas ja taiteellinen vesiaihe.  Korkeus 185 cm
7 690,00 €
Alennuksessa!
Durona suihkukaivo
Tyylikäs 3 valkoisen paasin Durona on muotoilultaan skandinaavinen malli. Siksipä monen suosikki! Valkoiset Terrazzo materiaalin paasit ja LED-valaistus tuo näyttävän efektin illalla. Veden pulputessa led-valaistus antaa sille kauniin kimalluksen, elon ja näyttävyyden.Sisältää kivipaasit, pumpun, valot, upotettavan/maisemoitavan altaan; valmis suihkukaivosetti.
Loppuerä poistohintaan, rajoitetusti jäljellä.
149,00 €
299,00 €
Suihkulähteen allas Creek, 240
Jurand suihkulähde allas Creek, 240 Tämä suihkulähdeallas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Tutustu myös asennusohjeisiin. Hyvin rakennettussa maa-altaassa on hyvä perusta.
1 999,00 €
Alennuksessa!
Pronssinen suihkulähde "Washing Lady"
Upea Pronssinen suihkulähde kotiin, ulos, puutarhaan tai vaikka talon eteen
Pronssinen vesiaihe on klassikko, persoonallinen ja ajaton. Pronssinen suihkulähde "Washing Lady" on taitellinen suihkulähde, patsaana myös näyttävä ja upea. Korkeus 165 cm
6 999,00 €
7 199,00 €
Alennuksessa!
Aurinkokennovalaisin 20 cm RGB-Led kelluva Ubbink
Ulkovalaisin 20 cm lamppu aurinkokennolla toimien, jossa kolme kirkasta kelluvaa valopalloa. MultiBright SolarFloat 20 cm
Ubbink valaistusjärjestelmä tarjoaa lumoavia vaikutuksia kasveihin ja kaloihin, olipa se veden alla, kelluvana tai altaan reunoilla. Se luo myös turvallisuutta vesialueen ympärillä yöllä. Pallot voidaan sijoittaa mitä erilaisimmilla tavoilla, lammikossa ja altaassa ne kelluvat veden pinnalla.
Taloudellinen (auringon kautta), tehokas, kestävä ja IP68-standardin mukainen suojaus. Ubbink Led-valaistus on lammen paras ystävä. Mitat: korkeus 18 cm, halkaisija 20 cm (yksi pallo - 20 cm)
79,00 €
99,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähde ruukku, Acqua Arte Orange Ubbink
Kaunis aidon näköinen ruukku, mistä vesi solisee kauniisti koristaen ajattomasti puutarhaa. Tämän Ubbinkin Acqua Arte Orange ruukku vesiaiheen sijoittaminen moneen eri paikkaan luo uusia mahdollisuuksia. Materiaali: terracottaSisältää kaiken tarvittavan: pumppu, astia-allas, letkut, suojaritilä - lisää vain vesi ja maastouta
229,00 €
249,00 €
Suihkulähteen allas Eyelet Medium, 192
Jurand suihkulähde allas Eyelet Medium, 192 Tämä suihkulähdeallas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Tutustu myös asennusohjeisiin.
1 399,00 €