Kivinen allaskoriste puu,  Water Garden Log

Kivinen allaskoriste puu, Water Garden Log

Kivinen allaskoriste puu,  Water Garden Log

Tämä allaskoriste toimii myös patsaana koristeena. Sijoita altaan viereen ja saat kivan putouksen.

Korkeus 27 cm, 
syvyys 58 cm
leveys 47 cm
Paino 38 kg
Väritys: #89 Cedar Water Stone

199,00 €
Sisältää alv:n

Kivinen allaskoriste puu,  Water Garden Log

Massarelli allaskoriste vaikka luonnonmukaislele purolle, puutarhaan. Ratkaisu koteihin, puistoihin, toreille ja julkisten rakennusten piha-alueille, missä istutusastialta vaaditaan näyttävyyttä. Mallit ovat upeita myös yksityispihassa vaikkapa suihkulähteen altaana.

Tämä malli tarvitsee vielä pumpun sekä hieman letkua.

Kivimateriaali, "cast stone", kestää ulkona ja sisällä, kestää pakkastakin, suosittelemme suojaamaan hupulla talviajaksi. Kaikki nämä laadukkaat patsaat valmistetaan USA:ssa, toimitetaan Euroopan varastosta Suomeen ja edelleen asiakkaalle.

Erilaiset koristeelliset alkuasukkaiden esineet ja eläin pienoispatsaat antavat mukavan mahdollisuuden luoda viihtyisä ja tasapainoinen koti ja ympäristö yksinkertaisin keinoin. Niiden avulla kohotetaan puutarhan sisustuksessa hyvän energian (chi) virtauksia ja ne vetävät puoleensa ulkomuotonsa, materiaalinsa ja sijoituspaikkansa mukaisia asioita, kuten terveyttä, vaurautta tai hyviä mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Koska jokainen pala on käsityötä, ja koska me emme voi  kuvata tuotteitamme eri valaistuksissa, todellinen väri, muoto  ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvässä valikoimassamme tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.

Video kertoo Massarelli's suihkulähteistä ja valmistuksesta lisää.

9681-89
Lisätiedot
Toimitusaika
Sesonkiaikana Huhtikuu - Syyskuu toimitusaika on n 2-4 viikkoa.

Saatat pitää myös