Kivipatsas Dragon - Lohikäärme 50 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kivipatsas Dragon - Lohikäärme 50 cm

Upea Jurand Kivipatsas Dragon - Lohikäärme 50 cm

Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä 50 cm korkea kivinen patsas.

349,00 €
Sisältää alv:n

Upea Jurand Kivipatsas Dragon - Lohikäärme 50 cm

Jurand Lohikäärme symboloi voimaa ja viisautta, sen kynsissä oleva helmi pallo symboloi valtaa.
Lohikäärme asetetaan yleensä kodin itäosaan, sisällä esimerkiksi oven läheisyyteen tai paikkaan, missä sen vahvuutta ja hyvää onnea tarvitaan. Sen suotuisat voimat toimivat hyvin myös toimistossa näyttävällä paikalla. Kääntäen samat tiedot puutarhaan.

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Kivipatsas on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan lavatoimituksena, teholavalla. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Kivipatsas Dragon - Lohikäärme 50 cm
Korkeus: 50 cm 
Leveys: 34 cm
Jalusta sisämitta: 26 x 20 cm 
Paino: 20 kg

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suihkulähteelle löytyy myös hoitoaine ja veden kirkastusaine. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Tuoteuvat saattaa sisältää koristeita, kukkia, aluskiviä ta kivipaasin, jotka ei sisälly tuotteeseen - tarvittaessa kysy.
Tuotteessa käytetty tekniikka: Fine Crete (katso myös LIITTEET osio)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-1597
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös