Kiviset Kantoaskelmat
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kiviset Kantoaskelmat

Hienot kanto kiviaskelmat, paksuus 5 cm

Tämä Kiviaskelma on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä 5 cm korkea kivinen pihalaatta

Valitse väri:

15,00 €
Sisältää alv:n

Pienin ostoerä tuotteelle on 20.

Hienot kanto kiviaskelmat, paksuus 5 cm

Hienot kanto kiviaskelmat, paksuus 5 cm on käytännöllinen pihakoriste, jonka ulkonäkö hivelee silmää vielä vuosien päästä. Hienot kanto kiviaskelmat, paksuus 5 cm,  tuo puutarhaasi, sisääntuloon ja pihaasi tyylikkyyttä. Jurand patsas kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääoloja.

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Kiviaskelma on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka pihalla..

Kaikki mallit toimitetaan lavatoimituksena, teholavalla. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Jurand kivivaasi Pylväs Ruukku
Korkeus: 5 cm 
Pituus: 33 cm 
Paino: 10 kg

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa.

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-8001
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös