Oriental Buddha patsas, Asian Face

Oriental Buddha patsas, Asian Face

Hieno Itämainen patsas "Asian Face"
Korkeus 51 cm, 
Yläosan halkaisija 51 cm,
Alaosan syvyys mitat 19 cm
Paino 46 kg
Väritys: #98 Brown Brook Mountain209,00 €
Sisältää alv:n

Oriental patsas, Asian Face, pihalle ja puutarhaan

Edesauta onneasi Buddhan voimin! Kiinalaiset uskovat, että Buddha-veistoksen pystyttäminen puutarhaan, kotiin tai toimistoon tuo mukanaan onnea, terveyttä ja hyvän elämän. Patsaan Feng Shui-voima ottaa vallan ja parantaa energiavirtoja. Pelkästään koristeena nämä ovat vaikuttavia sisustuskia kotona ja puutarhassa.

Kivimateriaali, "cast stone", kestää ulkona ja sisällä, kestää pakkastakin, suosittelemme suojaamaan hupulla talviajaksi. Kaikki nämä laadukkaat patsaat valmistetaan USA:ssa, toimitetaan Euroopan varastosta Suomeen ja edelleen asiakkaalle.

Erilaiset koristeelliset fengshui esineet ja pienoispatsaat antavat mukavan mahdollisuuden luoda viihtyisä ja tasapainoinen koti ja ympäristö yksinkertaisin keinoin. Niiden avulla kohotetaan puutarhan sisustuksessa hyvän energian (chi) virtauksia ja ne vetävät puoleensa ulkomuotonsa, materiaalinsa ja sijoituspaikkansa mukaisia asioita, kuten terveyttä, vaurautta tai hyviä mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Koska jokainen pala on käsityötä, ja koska me emme voi  kuvata tuotteitamme eri valaistuksissa, todellinen väri, muoto  ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvässä valikoimassamme tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.

Video kertoo Massarelli's suihkulähteistä ja valmistuksesta lisää.

Massarelli's Pump Service Final 1.1 from Massarelli's on Vimeo.

5411-98
Lisätiedot
Toimitusaika
Toimitukset alkaen Maaliskuu 2017. Sesonkiaikana Huhtikuu - Syyskuu toimitusaika on n 2-4 viikkoa.

Saatat pitää myös