Pääsiäissaari patsas, Big Easter Island Face

Pääsiäissaari patsas, Big Easter Island Face

Hieno Easter island patsas, Big Easter Island Face

Persoonallinen, alkukantainen patsas
Korkeus 44 cm, 
Yläosan halkaisija 38 cm,
Alaosan mitat 23 cm
Paino 30 kg
Väritys: #90 Gravel Mountain

249,00 €
Sisältää alv:n

Pääsiäissaari aiheinen patsas, Big Easter Island Face

Kivimateriaali, "cast stone", kestää ulkona ja sisällä, kestää pakkastakin, suosittelemme suojaamaan hupulla talviajaksi. Kaikki nämä laadukkaat patsaat valmistetaan USA:ssa, toimitetaan Euroopan varastosta Suomeen ja edelleen asiakkaalle.

Moait ovat Pääsiäissaarella (Rapa Nui) sijaitsevia kivipatsaita. Patsaat ovat monoliitteja, eli yhdestä osasta veistettyjä. Ne voivat painaa yli 20 tonnia ja ovat yli kuusi metriä pitkiä, ja ovat siten megaliitteja. Pääsiäissaarella on tämänhetkisen laskennan mukaan 887 monoliittista kivipäätä. Saaren asukkaat ovat voineet uskoa, että patsaat saavat päälliköiden manan, elämänvoiman, joka olisi hyväksi koko saarelle, tuoden sateita ja viljavaa satoa.

- mm. siksi näiden voimakasilmeisten patsaiden uskotaan tuovan energiaa kotiin ja puutarhaan. Big Easter Island Face

Nykykäsityksen mukaan patsaat teki saaret asuttanut polynesialainen väestö, sillä samantyyppisiä patsaita on löydetty myös muualta Polynesiasta. Patsaat liittyivät saaren uskontoon, jonka mukaan päälliköt olivat välittäjiä jumalien ja ihmisten välillä. Tällöin patsaat esittävät joko vielä eläneitä päälliköitä tai näiden esi-isiä.

Erilaiset koristeelliset fengshui esineet ja pienoispatsaat antavat mukavan mahdollisuuden luoda viihtyisä ja tasapainoinen koti ja ympäristö yksinkertaisin keinoin. Niiden avulla kohotetaan puutarhan sisustuksessa hyvän energian (chi) virtauksia ja ne vetävät puoleensa ulkomuotonsa, materiaalinsa ja sijoituspaikkansa mukaisia asioita, kuten terveyttä, vaurautta tai hyviä mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Koska jokainen pala on käsityötä, ja koska me emme voi  kuvata tuotteitamme eri valaistuksissa, todellinen väri, muoto  ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvässä valikoimassamme tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.

Video kertoo Massarelli's suihkulähteistä ja valmistuksesta lisää.

Massarelli's Pump Service Final 1.1 from Massarelli's on Vimeo.

5416-90
Lisätiedot
Toimitusaika
Toimitukset alkaen Maaliskuu 2017. Sesonkiaikana Huhtikuu - Syyskuu toimitusaika on n 2-4 viikkoa.

Saatat pitää myös