Pääsiäissaari patsas, Easter Island God 89
Alennuksessa!

Pääsiäissaari patsas, Easter Island God 89

Hieno Easter island patsas, Easter Island God
Korkeus 65 cm, 
Yläosan halkaisija 27 cm,
Alaosan mitat 27 cm
Paino 42 kg
Väritys: #89 Cedar Water Stone

399,00 € 419,00 € - 20,00 €
Sisältää alv:n

Moai patsas, Easter Island God 89

Kivimateriaali, "cast stone", kestää ulkona ja sisällä, kestää pakkastakin, suosittelemme suojaamaan hupulla talviajaksi. Kaikki nämä laadukkaat patsaat valmistetaan USA:ssa, toimitetaan Euroopan varastosta Suomeen ja edelleen asiakkaalle.

Moait ovat Pääsiäissaarella (Rapa Nui) sijaitsevia kivipatsaita. Patsaat ovat monoliitteja, eli yhdestä osasta veistettyjä. Ne voivat painaa yli 20 tonnia ja ovat yli kuusi metriä pitkiä, ja ovat siten megaliitteja. Pääsiäissaarella on tämänhetkisen laskennan mukaan 887 monoliittista kivipäätä. Saaren asukkaat ovat voineet uskoa, että patsaat saavat päälliköiden manan, elämänvoiman, joka olisi hyväksi koko saarelle, tuoden sateita ja viljavaa satoa.

- siksi näiden voimakasilmeisten patsaiden uskotaan tuovan energiaa kotiin ja puutarhaan

Nykykäsityksen mukaan patsaat teki saaret asuttanut polynesialainen väestö, sillä samantyyppisiä patsaita on löydetty myös muualta Polynesiasta. Patsaat liittyivät saaren uskontoon, jonka mukaan päälliköt olivat välittäjiä jumalien ja ihmisten välillä. Tällöin patsaat esittävät joko vielä eläneitä päälliköitä tai näiden esi-isiä.

Erilaiset koristeelliset fengshui esineet ja pienoispatsaat antavat mukavan mahdollisuuden luoda viihtyisä ja tasapainoinen koti ja ympäristö yksinkertaisin keinoin. Niiden avulla kohotetaan puutarhan sisustuksessa hyvän energian (chi) virtauksia ja ne vetävät puoleensa ulkomuotonsa, materiaalinsa ja sijoituspaikkansa mukaisia asioita, kuten terveyttä, vaurautta tai hyviä mahdollisuuksia uralla etenemiseen.

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Koska jokainen pala on käsityötä, ja koska me emme voi  kuvata tuotteitamme eri valaistuksissa, todellinen väri, muoto  ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvässä valikoimassamme tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.

Video kertoo Massarelli's suihkulähteistä ja valmistuksesta lisää.

Massarelli's Pump Service Final 1.1 from Massarelli's on Vimeo.

5415-89
Lisätiedot
Toimitusaika
1 kpl toimitus heti.
Jatkossa Toimitukset alkaen Maaliskuu 2017. Sesonkiaikana Huhtikuu - Syyskuu toimitusaika on n 2-4 viikkoa.

Saatat pitää myös