Kivivaasi Pylväs Ruukku
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kivivaasi Pylväs Ruukku

Upea Jurand kivivaasi Pylväs Ruukku

Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä korkea kivinen kukkaruukku.

289,00 €
Sisältää alv:n

Pienin ostoerä tuotteelle on 2.

Upea Jurand kivivaasi Pylväs Ruukku, kukkaruukku korkeus 33 cm

Kukkamainen korkea vaasi, kukkapotti. Pylväs ruukku-vaasi on kauneutensa vuoksi arvostettu englantilaisissa puutarhoissa. Korkea pylväs, jossa on vaasi-ruukku. Runsaasti muotoa ja sisustusta pihalle. Kreikkalaista tyyliä.

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Kivivaasi on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan lavatoimituksena, teholavalla. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Jurand kivivaasi Pylväs Ruukku
Korkeus: 91 cm 
Leveys: 24 cm ulkomitta
Syvyys: 24 cm 

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suihkulähteelle löytyy myös hoitoaine ja veden kirkastusaine. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Tuotteet saattaa sisältää koristeita, kukkia, aluskiviä ta kivipaasin jotka ei sisälly tuotteeseen.
Tuotteessa käytetty tekniikka: Fine Crete (katso myös LIITTEET osio)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-2038
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös