Suihkulähde "Three Tier Spade Fountain"

Suihkulähde "Three Tier Spade Fountain"

Klassinen ja romanttinen suihkulähde, 3 tasoa.
Three Tier Spade Fountain!
Korkeus 122cm, 
Leveys 96 cm
Alaosan leveys 51 cm
Paino 355 kg
Väritys: 91, "Everglade Stone", kuva 2

1 790,00 €
Sisältää alv:n

Three Tier Spade fountain suihkulähde

Tämä romanttinen ja klassinen vesiaihe luo tunnelmaa monissa eurooppalaisissa kodeissa. Näyttävä ja kulmikas. Sisältää pumpun. Muista valaistus, illalla ja pimeällä tämä malli on valaisuna nähtävyys.

Kivimateriaali, "cast stone", painaa hieman enemmän, joten toimituskulut on tällä tuotteella hieman enemmän. Kivimateriaali on kuivana ja märkänä aina hieman eri sävyinen.
Tämän mallin väritys on 91 "Everglade Stone", kuva 2.
Väritys on patinoituva harmaan ruskea, jossa vihertävää sävyä mukan, jolla tavoitellaan antiikkipatsasta. Alussa värityksessä näkyy vihertävää, joka himmenee ajan myötä.

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme muottiin pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Muoto ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvästä valikoimasta tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.
Made in USA. Massarelli's tuotteet kestää pakkasta ja kylmää, katso ohjeet "Altaan talvehtiminen".
Kaikkiin Massarelli's malleihimme saa myös pumpun uusittua. Toimitus tulee perille, lavalle pakattuna, pihaan tuotuna, joko Suomen varastosta tai suuresta Euroopan varastosta. Massarelli's suihkulähde mallit ja patsaat on helppo pinota käyttökuntoon ja kiinnittää pumppu. Puhdistus sujuu parhaiten puutarharuiskulla, suihkuttamalla liat pois, katso myös perusteelliset ohjeet videolla. Helppoa.

3705-91
Lisätiedot
Toimitusaika
Toimitusaika sesonkiaikana (Toukokuu-Elokuu on n 2-3 viikkoa).Sesongin ulkopuolella tilanteen mukaan.Toimitukset EU-varastosta täysin kuormin varastoomme, josta toimitus tilauskohtaisesti perille.

Saatat pitää myös