Suihkulähde "Petite Garden Fountain"
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suihkulähde "Petite Garden Fountain"

Klassinen suihkulähde Petite Garden Fountain!

KOTIELÄINTEN SUOSIKKI! Toimii omien kotieläinten sekä luonnon vieraiden juomapaikkana.

Korkeus 63 cm, 
Alaosa 46 x 44 cm
Paino 40 kg
Väritys: #81 Classic Cliff Patina, kuva 2

595,00 €
Sisältää alv:n

"Petite Garden Fountain" suihkulähde

Tämän mallin mukana tulee vähän virtaa vievä pumppu, joka pumppaa veden ylös, josta se hanasta alas valuen antaa vaikutelman jatkuvasta veden virtauksesta. Koirat, kissat ja muut suosikit pitää tästä juoma-astiasta, joka samalla toimii solisevana suihkulähteenä.

Kivimateriaali, "cast stone", painaa hieman enemmän, joten toimituskulut on tällä tuotteella hieman enemmän. Kivimateriaali on kuivana ja märkänä aina hieman eri sävyinen.

Massarelli's suihkulähteet valmistetaan USA:ssa, Michiganissa. Suomeen ne tulee Pohjois-Irlannista suuntakuormina pääosin annettujen tilausten perusteella.
Toimitukset ajoittuu Huhtikuun - Syyskuun ajalle. Brexit ja Korona on tuonut toimituksiin hieman lisää haastetta, pieniä odottamattomia viiveitä. Suomessa kuljetukset perille Kaukokiidon, Kuljetusmaailma ja Postin välityksellä, koosta riippuen. Nämä ainutlaatuiset tuotteet kannattaa tilata ajoissa.

Massarelli's taiteilijat tekevät tuotteemme muottiin pala palalta käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen.
Muoto ja rakenne voivat poiketa kuvassa esiintyvästä valikoimasta tai näyttökuvasta tietokoneella hieman.
Made in USA. Massarelli's tuotteet kestää pakkasta ja kylmää, katso ohjeet "Altaan talvehtiminen".
Kaikkiin Massarelli's malleihimme saa myös pumpun uusittua. Toimitus tulee perille, lavalle pakattuna, pihaan tuotuna, joko Suomen varastosta tai suuresta Euroopan varastosta. Massarelli's suihkulähde mallit ja patsaat on helppo pinota käyttökuntoon ja kiinnittää pumppu. Puhdistus sujuu parhaiten puutarharuiskulla, suihkuttamalla liat pois, katso myös perusteelliset ohjeet videolla. Helppoa.

3556-81
Toimitusaika
Massarelli suihkulähteitä toimitetaan EU varastosta suuntakuormina Suomeen Toukokuun ja Elokuun välisellä ajalla. Toimitusajan olless atällöin 2-5 viikkoa. Muina aikoina ja tarvittaessa ole yhteydessä info@biro.fi

Feng Shui

lyhyesti vesiaiheista

Lataa (120.63k)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös