Alennettu hinta

Bando 180 vesiseinä, liuskekiveä

Suihkulähde "BANDO 180"  on luonnon liuskekivinen taideteos.

Monipuolinen ja tyylikäs. Se on ihanteellinen ulkona eri ympäristössä, kuten parvekkeella tai terassilla. Näyttävä 1,75 metrin korkeus.

Se muodostuu veistetyistä kivistä, näin luodaan kaunis vesiputous, jossa merkittävää on luonnollinen veden liike, jota on erittäin miellyttävä kuunnella.

2 140,00 € 2 190,00 € - 50,00 €
Sisältää alv:n

BANDO kivinen 180 vesiseinä

Sulje silmäsi, kuuntele veden vakuuttavaa solinaa ja hengitä terveellistä huoneilmaa. Suo itsellesi rentouttava hetki palautumiseen väsyttävän päivän jälkeen.
Tämä vesiseinä mahdollistaa kaiken edelläolevan.

Vesiseinät ovat omiaan parantamaan huoneilmanlaatua sillä ne kaappaavat ilmasta pölyhiukkasia, ionisoivat ilmaa ja vapauttavat suuria määriä vesihöyryä.

Perinteisen Feng Shui uskomuksen mukaan virtaava vesi symboloi energiaa (Chi).

Moderni ja tyylikäs, nykyaikainen ja trendikäs. Jos haluat mallin ulkotiloihin, maintse tilatessa, laitamma sähköistysosat eli pumpun ja valon oieanlaisena (IP-luokitus)

Leveys 60 cm 
Korkeus 178 cm
Syvyys 50 cm
Paino 182 kg

Sisältää kaiken tarvittavan:

- vesiseinän, luonnonkiveä, allas
- koristekivet, luonnonkiviä
- pumpun
- valaistus

Tämä malli toimitetaan pitkällä lavalla ja sen asennukseen painosta johtuen tarvitaan useampi henkilö. Suosittelemme, että olette yhteydessä ennen toimitusta info@vesilahde.fi tai jos tarpeenne eroaa tarjotusta tuotteesta, etsimme mahdollisuuksien mukaan oikean mallin. Tämä malli kasataan eli rakennetaan asiakkaan tilaukseen perustuen, joten toimitusehdot ovat palautuksen suhteen poikkeavat.

Video: 

CAC-7623M14LEX
Lisätiedot
Materiaali
Luonnon liuskekivi ja valaistus
Luonnon liuskekivi ja valaistus
Paino
73 kg
182 kg
Sähköjohdon pituus
10 m
10 m

Saatat pitää myös