Taurus Doric terässuihkulähde
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Taurus Doric terässuihkulähde

Ruostumatonta terästä oleva kaunis, vapaasti sijoitettava suihkulähde (Tulossa lisää 2020)

Mallia on helppo siirtää ulos -sisään- terassille.

Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla ja koristelualeen mukaan.

Sisältää LED valaistuksen sekä RST-alustan, pumpun. Lisää vain vesi!

399,00 €
Sisältää alv:n

Taurus Doric terässuihkulähde

Tämä vesilähde sisältää kolme ruostumatonta teräspylvästä, jotka johtavat vettä integroidun 3-tie venttiilijärjestelmän kautta. Kokonaisvaikutelma on puhtaan harmoninen.

Koristele puutarhasi tai terassi tällä kauniilla RST vesilähteellä. Kolme ruostumatonta teräspilaria suuntaavat taivasta kohti hipoen. Yksinkertaisen ja elegantin designin avulla ne muokkaavat puutarhastasi sisustuksellisen, modernin ympäristön.10 metriä pitkä sähkökaapeli.

Pylväät:  Ø7,6 x H 35/50/65 cm

Allas: S30 x L30 x K20 cm

1 x LED-rengas (9 LED: ää veden alla paasien välisä)

Kolme upeaa rosteri pylvästä asetettuina vesiaihe koristeina.

Kaunis 3: n 1-sylinterisen vesiaihe, epäsymmetrinen kauneus, visuaalisen elävä ilme,  sitä korostavat lisäksi LED-valot heijastavat liikkuvan veden solinan.

Doricin kolme pilariaseistä kaikki ovat lähellä toisiaan. Vesi nousee jokaisesta sylinteripylväästä ylös, yläreunasta valaistun reiän läpi ja kulkee koko sylinterin pinnan myötä alas. LED gluster-valaisimet ovat pilarien välissää, antaen veden kiiltoa jopa pimeässä ja antaa ympäristölle modernia energistä tunnelma. 
Tämä vesiaihe on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä V2A ja se on saatavilla  mustalla muovisella PE-säiliöllä, joka voidaan upottaa maahan. 

Mukana toimitettava, säädettävä pumppu mahdollistaa myös veden virtauksen voimakkuuden hallinnan ja näin tasaisen vesisyklin turvallisuuden. Täysin helppohoitoinen ja säänkestävä veden ominaisuus sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

KÖH-22003
Toimitusaika
Tulossa lisää 2020

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: