Vesiaihe kuvastot

deagalleria avattu! Käy tykkäämässä meistä Facebook sivuillamme ja tutustu samalla Idegalleriaamme. Sivuillemme pääset tästä tai sivun Tykkää meistä linkistä.

Vesilahde.fi kuvastot MASSARELLI'S JA AQUACREATION          Massarelli UK brochure 2016                                      spacer.jpg, 7.9kBaquacreations brochure 2016
Massarelli's kiviset vesiaiheet. 2016                              Aquacreation vesiaiheet 2016
PDF tiedosto. 16,5 mb                                              PDF tiedosto. 28,1 mb

- Massarelli's on johtavia kivisten vesiaheiden valmistajia, USA. Eurooppaan tuotu mallisto varastoidaan Britanniassa. Maahantuonti Pro Suihkulähde Oy
- Aquacreation on Brittein saarten johtava suihkulähde toimittaja ja Suomeen tuotteet tuo Pro Suihkulähde Oy

Vesilahde.fi kuvastot SELIGER

Tästä voit katsoa Seliger vesiaihe ja vesitekniikka kuvaston. Kuvastot on tarkoitettu pääosin viheraluesuunnitelijoille, viheraluerakentajille sekä  maisemasuunnittelijoille.
Kieli Englanti tai Saksa 

Tästä voit katsoa Seliger suihkulähde kuvaston. Kuvastot on tarkoitettu pääosin viheraluesuunnitelijoille, viheraluerakentajille sekä  maisemasuunnittelijoille.
Kieli Englanti tai Saksa


Pro Suihkulähde Oy toimii Seliger, Massarelli's, Aqua Creations ja Cascade tuotteiden maahantuojana ja tukkumyyjänä. Varastoimme tuotteet pääosin Saksassa, Englannissa ja Ranskassa, päämiehen varastossa, josta toimitukset myynipisteisiin Suomessa.
Sesonkiaikana varastoimme myös osan tuotteista myös Suomessa.

Vesiaiheet ovat kasvavan mielenkiinnon kohteena eri sisustuskohteissa. Tarjontaa Suomessa on vielä vähän, joten kannattaa olla yhteydessä, jos tuotteet kiinnostavat.

Yhteistyöterveisin

Jouko Kauppi

BIRO Oy
Asentajankatu 5
00880 Helsinki