Vesiaihe kuvastot

Ideagalleria avattu! Käy tykkäämässä meistä Facebook sivuillamme ja tutustu samalla Idegalleriaamme. Sivuillemme pääset tästä tai sivun Tykkää meistä linkistä.

Vesilahde.fi kuvastot MASSARELLI'S JA AQUACREATION

 massarelli-brochure.jpg

Massarelli's Kiviset suihkulähteet ja patsaat

Aqua Creations

Suihkulähteet Europe's largest range of Water Features

                            
- Massarelli's on johtavia kivisten vesiaheiden valmistajia, USA. Eurooppaan tuotu mallisto varastoidaan Britanniassa. Maahantuonti Pro Suihkulähde Oy
- Aquacreation on Brittein saarten johtava suihkulähde toimittaja ja Suomeen tuotteet tuo Pro Suihkulähde Oy

Vesilahde.fi kuvastot SELIGER

Tästä voit katsoa Seliger vesiaihe ja vesitekniikka kuvaston. Kuvastot on tarkoitettu pääosin viheraluesuunnitelijoille, viheraluerakentajille sekä  maisemasuunnittelijoille.
Kieli Englanti tai Saksa 

Tästä voit katsoa Seliger suihkulähde kuvaston. Kuvastot on tarkoitettu pääosin viheraluesuunnitelijoille, viheraluerakentajille sekä  maisemasuunnittelijoille.
Kieli Englanti tai Saksa


Pro Suihkulähde Oy toimii Seliger, Massarelli's, Aqua Creations ja Cascade tuotteiden maahantuojana ja tukkumyyjänä. Varastoimme tuotteet pääosin Saksassa, Englannissa ja Ranskassa, päämiehen varastossa, josta toimitukset myynipisteisiin Suomessa.
Sesonkiaikana varastoimme myös osan tuotteista myös Suomessa.

Vesiaiheet ovat kasvavan mielenkiinnon kohteena eri sisustuskohteissa. Tarjontaa Suomessa on vielä vähän, joten kannattaa olla yhteydessä, jos tuotteet kiinnostavat.

Yhteistyöterveisin

Jouko Kauppi
BIRO Oy - Vesilähde.fi

Toimitamme asiakkaidemme isompiin projekteihin, teemapuistoihin ja kouluihin sekä muihin tilanteisiin lasikuituiset eläinhahmot sekä muut patsas figuurit. Tuotteet ovat isoja joten logistiset kustannukset määräytyy tarpeen eli määrän mukaan. Siksi laskemme tarjouksen kohteen tietojen ja määrän ollessa selvillä.

Ohessa v 2019 esitteet.

display-crea-brochure.jpg

Realistic Fibreglass life size Display & Christmas Creations 127,9 MB

hansa-brochure.jpg

Realistic Plush Animal Animation Products 3,6 MB