Vesiaihe kuvastot

Ideagalleria avattu! Käy tykkäämässä meistä Facebook sivuillamme ja tutustu samalla Idegalleriaamme. Sivuillemme pääset tästä tai sivun Tykkää meistä linkistä.

Vesilahde.fi kuvastot MASSARELLI'S JA KÖHKO                                                
Massarelli's kiviset vesiaiheet.                               
PDF tiedosto. 16,5 mb      
- Massarelli's on johtavia kivisten vesiaheiden valmistajia, USA. Eurooppaan tuotu mallisto varastoidaan Britanniassa.

KÖHKO Germany vesiaiheet
PDF tiedosto. 
- Köhko on metallisten suihkulähteiden tuottaja

Vesilahde.fi kuvastot SELIGER

Tästä voit katsoa Seliger vesiaihe ja vesitekniikka kuvaston. Kuvastot on tarkoitettu pääosin viheraluesuunnitelijoille, viheraluerakentajille sekä  maisemasuunnittelijoille.
Kieli Englanti tai Saksa 

Tästä voit katsoa Seliger suihkulähde kuvaston. Kuvastot on tarkoitettu pääosin viheraluesuunnitelijoille, viheraluerakentajille sekä  maisemasuunnittelijoille. Kieli Englanti tai Saksa

BIRO Oy toimii Seliger Germany, Massarelli's USA/EU, Aqua Creations UK, Messner Germany, Jurand PL ja Köhko Germany tuotteiden maahantuojana ja tukkumyyjänä. Varastoimme tuotteet pääosin Suomessa, mutta myös Saksassa, Englannissa ja Ruotsissa, päämiehen varastossa, josta toimitukset myynipisteisiin Suomessa.

Lisäksi valikoimassamme on alan merkkituotteita laatuvalmistajilta kuten Ubbink, Heissner, Firestone, Gloria ja monet muut.

Vesiaiheet ovat kasvavan mielenkiinnon kohteena eri sisustuskohteissa. Tarjontaa Suomessa on vielä vähän, joten kannattaa olla yhteydessä, jos tuotteet kiinnostavat.

Yhteistyöterveisin

Jouko Kauppi

BIRO Oy
Asentajankatu 5
00880 Helsinki