Aurinkokennovalaisin 30 cm RGB-Led kelluva Ubbink
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Aurinkokennovalaisin 30 cm RGB-Led kelluva Ubbink

Ulkovalaisin 30 cm lamppu aurinkokennolla toimien, jossa kolme kirkasta kelluvaa valopalloa. MultiBright SolarFloat 30 cm

Ubbink valaistusjärjestelmä tarjoaa lumoavia vaikutuksia kasveihin ja kaloihin, olipa se veden alla, kelluvana tai altaan reunoilla. Se luo myös turvallisuutta vesialueen ympärillä yöllä. Pallot voidaan sijoittaa mitä erilaisimmilla tavoilla, lammikossa ja altaassa ne kelluvat veden pinnalla.

Taloudellinen (auringon kautta), tehokas, kestävä ja IP68-standardin mukainen suojaus. Ubbink Led-valaistus on lammen paras ystävä.
Mitat: korkeus 28 cm, halkaisija 30 cm (yksi pallo - 30 cm)

139,00 € 149,00 € - 10,00 €
Sisältää alv:n

Aurinkokennovalaisin 30 cm RGB-Led kelluva Ubbink Solar light

Katseenvangitsija puutarhaan, uima-altaaseen tai lampeen kolmessa eri koossa! Pallot voidaan sijoittaa mitä erilaisimmilla tavoilla, lammikossa ja altaassa ne kelluvat veden pinnalla, mutta ne voidaan myös ripustaa puihin tai sijoittaa puutarhaistutuksen väliin. Toimitus sisältää maakiinnityksen ja ripustuskoukun.

Muoviset ontot pallot valaisevat useilla väreillä asetuksesta riippuen, sulautuen kevyesti toisiinsa tai pysyvästi yhtenä värinä. Automaattinen hämäräsäädin kytkee pallot päälle pimeän tullessa ja sammuttaa ne taas täydessä päivänvalossa. Mukana tulee kaukosäädin. Aurinkomoduuli on sisäänrakennettu pallon sisäpuolelle ja lataa akkua, kun se altistuu auringonvalolle. Latausaika on noin 8-10 tuntia, täyteen ladattuna pallot toimivat noin 6-8 tuntia. Valaistus 4 x RGB Led 16 eri värillä. 4 eri väriyhdistelmää kaukosäätimellä.

Ubbink valaistusjärjestelmä tarjoaa lumoavia vaikutuksia kasveihin ja kaloihin, olipa se veden alla, kelluvana tai altaan reunoilla. Se luo myös turvallisuutta vesialueen ympärillä yöllä.

Taloudellinen, tehokas, kestävä ja IP68-standardin mukainen suoja. Ubbink Led-valaistus on lammen paras ystävä. Mitat: korkeus 28 cm, halkaisija 30 cm. Huom, useassa kuvassa on 3 palloa, eli kolme eri tuotetta: 20 cm pallo, 25 cm pallo ja 30 cm pallo, jotka ovat kaikki omia eri tuotteita.

Ubbink Solar 30 ominaisuudet:

    Mitat: korkeus 28 cm, halkaisija 30 cm.
    Väri/valon lähde: RGB LED automaattinen ja manuaalinen värin vaihto
    Materiaali (pallo): UV-suojattu valkoinen polyethylene (PE)
    Materiaali (aurinkomoduuli): polysilicone
    Maksimi lämpötilat: -14 °C – +35 °C
    Latausaika: Noin 8-10 tuntia auringossa, pilvisellä säällä kauemmin
    Käyttöaika: Noin 4-6 tuntia täydellä akulla
    Valon värit: Kylmä valkoinen (6500 K), punainen, keltainen, vihreä, syaani, tumman sininen, violetti
    Hämäräkytkin: Kyllä
    Suojausluokka: IP68/III
    Väri asetukset: Kaukosäätimellä
    Kaukosäätimen toiminta etäisyys: 10 m
    Akku: Ladattava lithium-ion akku
    Ulostulo: 4,5 W
    Aurinkomoduulin ulostulo: 0,6 Wp

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-860282
Toimitusaika
1 - 3 pv

Saatat pitää myös