biOrb FLOW akvaario sisustusakvaario kotiin tai toimistoon. Helppohoitoinen koristeakvaario
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sisustusakvaario biOrb FLOW

biOrb FLOW sisustusakvaario

Todella helppo ja nopea puhdistaa, tätä helpompaa ei voi olla sisustusakvaarion pitäminen!

Oase biorb akvaariopaketti. Akvaarion materiaali kevyttä, kestävää ja kirkasta akryylia. Valaisimena helppokäyttöinen LED valaisin, jota ohjataan kytkimellä. Tyylikäs 2.1 led valoilla varustettu akvaariosetti.

Laadukas Akvaario on valmistettu akryylistä.295,00 €
Sisältää alv:n

biOrb FLOW koristeakvaario

Oase:n valmistamat sisustusakvaario on tyylikäs kokonaisuus, joka on varustettu kuin isompi akvaario. Suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea helppo hoitoisuus. Ilmapumpputoimisen sisäsuodattimen ansiosta saadaan voimakas veden virtaus joka tehokkaasti vaihtaa pintaveden. Näin lika jää palatessa suodattinpatruunaan, mikä pitää veden puhtaana ja happipitoisena.

Kaikissa biOrb-akvaarioissa on suodatin akvaarion pohjassa. Siellä lika luonnollisesti laskeutuu. Yksinkertaisesti sanottuna: suodatin toimii siellä, missä on eniten suodatettavaa.

Sisältää:
- ledvalo
- suodatin
- ilmapumppu
- muuntaja
- takaiskuventiili
- laavakivimursketta
- ilmastinkivi

Valittavana on suuri määrä erilaisia sisustuksia, koristepaketteja. Valikoima tuotteen alaosassa SAATAT PITÄÄ MYÖS osiossa. Voit rakentaa omista tarvikkeista myös täysin oman sisustuksen.

Akvaarion perustamisessa on vain muutama työvaihe. Saatavilla paljon biorbin omia somisteita, koralleja ja koristeita lisävarusteina. Patentoitu suodatinjärjestelmä, jossa roskat imeytyvät pohjamateriaalin (keraaminen materiaali, joka sisältyy pakettiin) läpi pohjalla olevaan suodatinosaan, jossa on suodatusmassat. Puhdistunut ja ilmastimella ilmastunut vesi poistuu suodattimesta putken kautta veden pinnalle.

Valmistettu akryylistä. Miksi?
Akryyli on erittäin kestävä materiaali, jota käytetään jopa lentokoneiden tuulilaseissa. Se on myös erityisen kirkasta materiaalia; läpinäkyvyysasteella 93 %, se on selkein kaikista tällä hetkellä tunnetuista materiaaleista. Lisäksi akryyli tarjoaa myös lämmöneristyksen edun. Lämpöhäviö on minimaalinen, mikä tarkoittaa, että biOrbin lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa.

biOrb kuvasto engl. (26 MByte)


15 litran koko:
Korkeus 31,5 cm
Leveys 30 cm
Pituus 20,8 cm

30 litran koko:
Korkeus 39 cm
Leveys 38 cm
Pituus 26 cm


Meiltä myös koristeet ja hoitopaketit sisustusakvaarioon!
Huom! kaloille ja katkaravuille hankittaessa selvitä soveltuuko kyseiset koot eläinkaupasta. Eläimet likaannuttavat nopeemin sisustusakvaariota.

72030
Paino
15 L: 5 kg. 30 L: 8 kg
Toimitusaika
7 - 14 pv

MCR-valo

MCR-käyttöohjeet

Lataa (2.08M)

Saatat pitää myös