biOrb LIFE akvaario, helppohoitoinen sisustusakvaario ja kodin mainio koristeakvaario
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sisustusakvaario biOrb LIFE

biOrb LIFE sisustusakvaario

Todella helppo ja nopea puhdistaa, tätä helpompaa ei voi olla sisustusakvaarion pitäminen!
Tyylikäs led valoilla varustettu akvaariosetti, jossa tunnelmaa voi muunnella valojen väriä vaihtamalla. Akvaario on valmistettu akryylistä.

Oase biorb LIFE akvaariopaketti. Akvaarion materiaali kevyttä, kestävää ja kirkasta akryylia. Valaisimena helppokäyttöinen LED valaisin, jota ohjataan kytkimellä. Tyylikäs 2.1 led valoilla varustettu akvaariosetti.

Tyylikäs led valoilla varustettu akvaariosetti, jossa tunnelmaa voi muunnella valojen väriä vaihtamalla.

299,00 €
Sisältää alv:n

biOrb LIFE koristeakvaario / MCR-valo

Oase:n valmistamat sisustusakvaario on tyylikäs kokonaisuus, joka on varustettu kuin isompi akvaario. Suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea helppo hoitosuus. Ilmapumpputoimisen sisäsuodattimen ansiosta saadaan voimakas veden virtaus joka tehokkaasti vaihtaa pintaveden. Näin lika jää palatessa suodattinpatruunaan, mikä pitää veden puhtaana ja happipitoisena.

Kaikissa biOrb-akvaarioissa on suodatin akvaarion pohjassa.
Siellä lika luonnollisesti laskeutuu. Yksinkertaisesti sanottuna: suodatin toimii siellä, missä on eniten suodatettavaa.

Valmistettu akryylistä. Miksi?
Akryyli on erittäin kestävä materiaali, jota käytetään jopa lentokoneiden tuulilaseissa. Se on myös erityisen kirkasta materiaalia; läpinäkyvyysasteella 93 %, se on selkein kaikista tällä hetkellä tunnetuista materiaaleista. Lisäksi akryyli tarjoaa myös lämmöneristyksen edun. Lämpöhäviö on minimaalinen, mikä tarkoittaa, että biOrbin lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa.

Valittavana on suuri määrä erilaisia sisustuksia, koristepaketteja. Valikoima tuotteen alaosassa SAATAT PITÄÄ MYÖS osiossa. Voit rakentaa omista tarvikkeista myös täysin oman sisustuksen.

Sisältää:
- ledvalo
- suodatin
- ilmapumppu
- muuntaja
- takaiskuventiili
- laavakivimursketta
- ilmastinkivi

Akvaarion perustamisessa on vain muutama työvaihe. Saatavilla paljon biorbin omia somisteita, koralleja ja koristeita. Patentoitu suodatinjärjestelmä, jossa roskat imeytyvät pohjamateriaalin (keraaminen materiaali, joka sisältyy pakettiin) läpi pohjalla olevaan suodatinosaan, jossa on suodatusmassat. Puhdistunut ja ilmastimella ilmastunut vesi poistuu suodattimesta putken kautta veden pinnalle.

biOrb kuvasto engl. (26 MByte)


15 litran koko:
Korkeus 40,7 cm
Leveys 19,3 cm
Pituus 29 cm

30 litran koko:
Korkeus 42 cm
Leveys 23,5 cm
Pituus 40 cm

45 litran koko:
Korkeus 56 cm
Leveys 25,5 cm
Pituus 37,5 cm

60 litran koko:
Korkeus 62 cm
Leveys 28 cm
Pituus 42 cm

Meiltä myös koristeet ja hoitopaketit sisustusakvaarioon!Huom! kaloille ja katkaravuille hankittaessa selvitä soveltuuko kyseiset koot eläinkaupasta. Eläimet likaannuttavat nopeemin sisustusakvaariota.

72049
Paino
15 L: 5,50 kg, 30 L: 9 kg. 45 L: 11 kg, 60 L: 13 kg
Toimitusaika
7 - 14 pv

MCR-valo

MCR-käyttöohjeet

Lataa (2.08M)

Saatat pitää myös

Asiakkaat, jotka ostivat tämän tuotteen, ostivat myös seuraavia tuotteita: