Näyttävä biOrb akvaario TUBE on helppohoitoinen sisustusakvaario, kaunis koristeakvaario
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sisustusakvaario biOrb TUBE

biOrb TUBE sisustusakvaario

Todella helppo ja nopea puhdistaa eli tätä helpompaa ei voi olla sisustusakvaarion pitäminen!
Tyylikäs led valoilla varustettu akvaariosetti, jossa tunnelmaa voi muunnella valojen väriä vaihtamalla.

Mainion muotoinen biOrb Akvaario on valmistettu akryylistä.

Oase biorb akvaariopaketti. Akvaarion materiaali kevyttä, kestävää ja kirkasta akryylia. Valaisimena helppokäyttöinen LED valaisin, jota ohjataan kytkimellä. Tyylikäs 2.1 led valoilla varustettu akvaariosetti.

BiOrb-Blog-Image-Banner--003_1024x.jpg

379,00 €
Sisältää alv:n

biOrb TUBE koristeakvaario 

Oase:n valmistamat sisustusakvaario on tyylikäs kokonaisuus, joka on varustettu kuin isompi akvaario. Suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea helppo hoitosuus. Ilmapumpputoimisen sisäsuodattimen ansiosta saadaan voimakas veden virtaus joka tehokkaasti vaihtaa pintaveden. Näin lika jää palatessa suodattinpatruunaan, mikä pitää veden puhtaana ja happipitoisena.

Kaikissa biOrb-akvaarioissa on suodatin akvaarion pohjassa.
Siellä lika luonnollisesti laskeutuu. Yksinkertaisesti sanottuna: suodatin toimii siellä, missä on eniten suodatettavaa.

Valmistettu akryylistä. Miksi?
Akryyli on erittäin kestävä materiaali, jota käytetään jopa lentokoneiden tuulilaseissa. Se on myös erityisen kirkasta materiaalia; läpinäkyvyysasteella 93 %, se on selkein kaikista tällä hetkellä tunnetuista materiaaleista. Lisäksi akryyli tarjoaa myös lämmöneristyksen edun. Lämpöhäviö on minimaalinen, mikä tarkoittaa, että biOrbin lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa.

Valittavana on suuri määrä erilaisia sisustuksia, koristepaketteja. Valikoima tuotteen alaosassa SAATAT PITÄÄ MYÖS osiossa. Voit rakentaa omista tarvikkeista myös täysin oman sisustuksen.


Sisältää:
- ledvalo 
- suodatin
- ilmapumppu
- muuntaja
- takaiskuventiili
- laavakivimursketta
- ilmastinkivi

Akvaarion perustamisessa on vain muutama työvaihe. Saatavilla paljon biorbin omia somisteita, koralleja ja koristeita. Patentoitu suodatinjärjestelmä, jossa roskat imeytyvät pohjamateriaalin (keraaminen materiaali, joka sisältyy pakettiin) läpi pohjalla olevaan suodatinosaan, jossa on suodatusmassat. Puhdistunut ja ilmastimella ilmastunut vesi poistuu suodattimesta putken kautta veden pinnalle.

biOrb kuvasto engl. (26 MByte)


15 litran koko:
Korkeus 31,5 cm
Halkaisija 32,8 cm

30 litran koko:
Korkeus 51,3 cm
Halkaisija 32,8 cm

35 litran koko:
Korkeus 36,9 cm
Halkaisija 41 cm


Meiltä myös koristeet ja hoitopaketit sisustusakvaarioon!
Huom! kaloille ja katkaravuille hankittaessa selvitä soveltuuko kyseiset koot eläinkaupasta. Eläimet likaannuttavat nopeemin sisustusakvaariota.

72066
Paino
15L: 5,25 kg, 30L: 6,13 kg, 35L: 8,23 kg
Toimitusaika
7 - 14 pv

MCR-valo

MCR-käyttöohjeet

Lataa (2.08M)

Saatat pitää myös