Suihkulähde Fountain Cupid
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suihkulähde Fountain Cupid

Upea patsas moni-tasoinen Jurand suihkulähde Fountain Cupid

Tämä suihkulähde on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Suihkulähde sisältää myös Pumpun, suuttimet ja tekniikan. Pumppu nostaa veden altaaseen ylös ruukkuun, mistä täytyttyään valuu solisten alas.

Valitse suihlähteelle Cupid oma väri:

599,00 €
Sisältää alv:n

Näyttävä ja herttainen Jurand suihkulähde Fountain Cupid

Yksi pienemmistä suihkulähteistä, joka on suunniteltu toimimaan myös rakennusten sisällä. Eeksoottinen ulkonäkö ja pienen solinan vesivirtaus antaa hämmästyttävän rauhoittavan tunnelman ja omaperäisyyden jokaiseen toimistoon, aulaan, ravintolaan ja sisätiloihin.

FineCrete valkobetonista valmistetut suihkulähteet kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Suihkulähde on näyttävä puutarhassa, lampien luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan pumpulla, jolla on 12 kuukauden takuu. Pumppuja saa lisää meiltä. Vakiona 10 m sähkökaapeli, jatkokaapeleita saa myös. Pumppu sijaitsee isoimmassa altaassa patsaan sisällä.

Suihkulähde Fountain Cupid
Yhteispaino: 45 kg 
Korkeus: 59 cm 
Leveys: 29 cm - sisähalkaisija
- tämä malli roiskii jonkin verran, riippuen olosuhteista

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suihkulähteelle löytyy myös hoitoaine ja veden kirkastusaine. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Kuvat voivat sisältää useita tuotteita, suosittelemme luetteloa tuotteista. Vesianimaatiot ja kuvat suihkulähteen toiminnasta tehdään täydellisissä sääolosuhteissa, aina ei ole mahdollista saada identtistä vesiefektiä ulko-olosuhteissa

Tuotteessa käytetty tekniikka: FineCrete (katso myös LIITTEET osio missä värimallit isompana)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

Ohessa kaksi mallivideota Jurand suihkulähteistä käytössä.

Lataa tästä Jurand suihkulähteiden kasausohje. Perusrakenne on kaikissa sama, osat pinotaan päällekkäin. Kaikissa malleissa on reikä keskellä jota kautta kaapelointi helppo vetää sähkölle ja joissain malleissa myös vedelle. Tukeva alusta on kaiken alusta rakentamisessa.

JUR-1052
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös