Pronssinen Kettu patsas "Fox"
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Pronssinen Kettu patsas "Fox"

Upea luonnollisen oloinen Pronssinen Kettu patsas "Fox" kotiin tai ulos

Pronssia

549,00 € 569,00 € - 20,00 €
Sisältää alv:n

Klassinen Pronssinen Kettu patsas "Fox" kotiin tai ulos

Tutustu myös liitteenä olevaan pdf tiedostoon kuinka pronssiset patsaat tehdään.

Muista myös valaistus, upea illalla valaistuna, positiivista muistuttamista arvomateriaalilla.

Tämä malli on koriste kotiin, terassille tai pihalle, mihin se vain sijoitetaan. Puhdistus manuaalisesti.

Pronssia käytetään monessa eri piha tuotteessa, suihkulähteet, patsaat, pronssi-hautakoristeiet ja uurnat. Pronssiset suihkulähteet, uurnat, patsaat ja pienet pronssiesineet ovat tyylikkäitä ja hienostuneita.

Pronssi on kestävä ja säänkestävä materiaali, joten patsaat toimii koristeena, täysin mahdollista sijoittaa ulos puutarhaan.

Pronssinen Kettu patsas "Fox"
Mitat: 54 x 15 x 38 cm
Materiaali: Pronssi

Näyttävät pronssiset figuurit, modernit patsaat, eläin patsaat ja ruukut luovat tunnelmaa ja persoonallisuutta kotiin ja/tai puutarhaan. Tuotteet on valmistettu kestävästä ja ajattomasta pronssista, ja ovat pääosin käsityötä. Patsaat, ruukut ja monen kokoiset hahmot luovat ajatonta tunnelmaa ja persoonallisuutta paikkaansa, puutarhaan tai kotiin.

Pronssiset patsaamme ja tuotteemme ovat laadukkaita. Jokainen patsas on käsintehty ja yksilöllisesti patinoitu ja viimeistelty. Olipa kyseessä pieni huilunsoittaja tai luonnollisen kokoinen pronssinen härkä tai ori, kaikki pronssipatsaamme on valettu käsin, käsitelty vahalla, kiillotettu ja jotkin lisäksi peitetty hienolla patinalla. Tämä laaja prosessi varmistaa korkeimman mahdollisen laadun, alkaen patsaan valusta ja tuo siten taideteokselle lähes elinikäisen nautinnon.

Voit jättää veistoksesi ulos ympäri vuoden – kesällä ja talvella, kaikissa sääolosuhteissa. Pronssiset patsaat ovat haluttaessa helppoja puhdistaa, käytä puhdistukseen painepesuria (ei liikaa paineita!) ja pyyhi taideteos kuivaksi, käsittele hyvällä huonekaluvahalla. Paras tulos saavutetaan, kun vaha kiillotetaan, kun veistos on hieman lämmennyt auringon vaikutuksesta. Tuloksena on patsas jalometallista, joka kyllä patinoituu, mutta pysyy teknisesti "kuin uutena" vuosia. Suuri määrä pölyä, siitepöly ja lintujen ulostetta yhdessä auringon UV-säteilyn kanssa vaikuttaa, joten puhdistus/vahaus aika ajoin on tärkeää.

TH-AN1307BR-B
Toimitusaika
7 - 14 pv

Saatat pitää myös