Pronssinen suihkulähde "Washing Lady"
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Pronssinen suihkulähde "Washing Lady"

Upea Pronssinen suihkulähde kotiin, ulos, puutarhaan tai vaikka talon eteen

Pronssinen vesiaihe on klassikko, persoonallinen ja ajaton.
Pronssinen suihkulähde "Washing Lady" on taitellinen suihkulähde, patsaana myös näyttävä ja upea.
 
Korkeus 165 cm

Pronssia

6 999,00 € 7 199,00 € - 200,00 €
Sisältää alv:n

Pronssinen suihkulähde "Washing Lady"

Tutustu myös liitteenä olevaan pdf tiedostoon kuinka pronssiset vesiaiheet tehdään. Muista myös valaistus, illalla upea valaistuna, vesi liikkeessä kimaltaen. Tässä mallissa vesi kiertää ja sitä lisätään aika ajoin. Puhdistus manuaalisesti.

Pronssia käytetään monessa eri piha tuotteessa, suihkulähteet, patsaat, pronssi-hautakoristeiet ja uurnat. Pronssiset suihkulähteet, uurnat, patsaat ja pienet pronssiesineet ovat tyylikkäitä ja hienostuneita.

Pronssiset patsaamme ja tuotteemme ovat laadukkaita. Jokainen patsas on käsintehty ja yksilöllisesti patinoitu ja viimeistelty. Olipa kyseessä pieni huilunsoittaja tai luonnollisen kokoinen pronssinen härkä tai norsu, kaikki pronssipatsaamme on valettu käsin kadonneella vahalla, kiillotettu ja joskus peitetty hienolla patinalla. Tämä laaja prosessi varmistaa korkeimman mahdollisen valulaadun ja siten taideteoksen elinikäisen nautinnon.

Voit jättää veistosi ulos ympäri vuoden – kesällä ja talvella, kaikissa sääolosuhteissa. Pronssiset patsaat ovat haluttaessa helppoja puhdistaa, käytä puhdistukseen painepesuria (ei liikaa paineita!) ja pyyhi taideteos kuivaksi hyvällä huonekaluvahalla. Paras tulos saavutetaan, kun vaha kiillotetaan, kun veistos on hieman lämmitetty auringon vaikutuksesta. Tuloksena on patsas, joka pysyy "kuin uutena" vuosia. Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä. On selvää, että haluat saada enemmän tietoa ennen kuin sijoitat taiteeseen, joka kestää eliniän.

Pronssi on kestävä ja säänkestävä materiaali, joten patsaat ja suihkulähteet koristeena on täysin mahdollista sijoittaa ulos puutarhaan.

Pronssinen suihkulähde "Washing Lady" org. Fountain Woman With Jar
Mitat: 165x95x95 cm
Materiaali: Pronssi

Pumppu ja letku on lisävaruste, suosittelemme mallia Xtra900 patsaille.

TH-B52290
Toimitusaika
7 - 14 pv

Saatat pitää myös