Valmisallas Start 1000 l
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennettu hinta

Valmisallas Start 1000 l

Tukeva 1000 litran luonnon muotoinen allas.

Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan.

Koko: Kork 65 x 215 x 170 cm

449,00 € 549,00 € - 100,00 €
Sisältää alv:n

Valmisallasstart 1000 litraa

Valmisallas on kestävä ja moderni ratkaisu pieniä lampia rakennettaessa. Vahvasta ja kestävästä PE/HDPE-materiaaleista valmistetut altaat on tehty kestämään koviakin sääolosuhteita ja niillä on 10 vuoden takuu. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä.

Luonnollista muotoa jäljittelevissä altaissa on turvaa tuovat reunakourut joiden avulla esimerkiksi lapset ja pieneläimet pystyvät kipuamaan pois altaasta. Reunakourut edesauttavat veden laadun pysymistä hyvänä ja helpottavat altaan maisemointia. Lisäksi niihin on mahdollista istuttaa kasveja ja laittaa kiviä sekä kaikkiin altaisiin suositeltavaa allassubraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta.

Mitat: Kork 65 x 215 x 170 cm
- huom: rajoitettu erä

Huom: altaat toimitetaan ison kokonsa johdosta Kaukokiidolla ja kuljetuskulut ovat isoissa altaissa yhteensä 99 €.
Perille jakelu yleisin toimitusehdoin. Myös nouto mahdollista, sovittavissa erikseen.

Ensi kuva altaan omakuva, loput kuvat esimerkkikuvia maisemoiduista altaista.

- UV:n ja talvenkestävä
- Kasvien istuttaminen mahdollista

Valmistaja myöntää 10 vuoden tehdastakuun, kun tuote on oikein asennettu.

Ei sisällä myrkyllisiä pehmittimiä tai raskasmetalleja

Uudet Ubbink -altaat sallivat monenlaisia ​​sovelluksia. Suorakulmaisilla ja luonnon papumuodoillaan ne täyttävät kaikki modernin arkkitehtuurin vaatimukset. Riippumatta siitä, puutarhassa, luonnonkivestä tai jopa rakennettuna puukehikkoom, nämä altaat sopivat pienelle tai suurelle vesiparatiisille talon lähellä.

”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastosta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaista pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-830156, 1311036
Toimitusaika
2 - 5 pv (rajoitettu erä)

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Saatat pitää myös