Aqua Clear 500 ml, Leväntuhoaine
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aqua Clear 500 ml, Leväntuhoaine

Kirkastaa levien vihertämän veden tehokkaasti ja auttaa estämään levän muodostumista.

Soveltuu ulkovesialtaisiin ja hieman isompiin vesiaiheisiin sisällä ja ulkona.

Aqua Clear hidastaa huomattavasti erilaisten levälajien kasvua ja se poistaa nopeasti veden sameuden. Aqua Clearin käytön jälkeen on myös suositeltavaa ryhtyä muihin toimenpiteisiin puutarhalammen biologisen tasapainon säilyttämiseksi.

Ubbink

38,90 €
Sisältää alv:n

Aqua Clear 500 ml, Leväntuhoaine altaisiin

Suosittelemme käyttöä yhdessä allassubstraatin ja suodattimen kanssa ulkoaltaissa.

Luonnontuote, Ubbinkin Aqua Clear auttaa, jos levää on ehtinyt jo muodostumaan. Liuosta kaadetaan altaaseen annosteluohjeiden mukaan ja se auttaa hyvin pikaisesti leväongelmaan. Jos puutarhalammen tai- altaan biologista tasapainoa ei saavuteta, biotoopin hyvinvointi alkaa usein järkkyä leväkasvuston lisääntymisen vuoksi. Varsinkin keväisin kaikenlaisten levien hallitsemattomalla kasvulla on varsin epämiellyttäviä vaikutuksia.

Aqua Clear hidastaa huomattavasti erilaisten levälajien kasvua ja se poistaa nopeasti veden sameuden. Aqua Clearin käytön jälkeen on suositeltavaa ryhtyä muihin toimenpiteisiin puutarhalammen biologisen tasapainon säilyttämiseksi.

Tuotteen sameutuminen ja sakkautuminen on normaalia, eikä sillä ole vaikutusta aineen tehoon. Avattu pakkaus tulee käyttää kolmen kuukauden kuluessa ja se on säilytettävä lasten ulottumattomissa alkuperäisessä pakkauksessaan. Aqua Clear värjää voimakkaasti lammen vettä, se kuuluu kuitenkin asiaan. Väri vaihtuu muutaman päivän kuluessa.

Tuote on turvallinen kala-altaissa, jos aineen lisäys tehdään ohjeen mukaan. Tärkeää on, että ei laita liikaa kerralla/ohjeistuksen mukaan. Erittäin tärkeää on myös, että miten aine lisätään altaaseen, eli ei missään tapauksessa suoraan pullosta. Jos ainepitoisuus on korkea, vaara eläimille on muutaman minuutin, etenkin kalat saattavat luulla saavansa ruokaa ja uivat suoraan korkepitoiseen ainepilveen.

Pitää veden kirkkaana
Ei vahingoita kasveja eikä altaan pieneliöitä
Riittoisuus yli 5000 l altaisiin.

Pakkaus riittää siis 5000 litraan vettä, tarvittaessa käytä useampi.
Käsittely uusitaan muutaman kerran kesän aikana.
Myrkytön ja vaaraton eläimille, sopii myös kala-altaisiin.

Käyttöohje >>

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1373018
Toimitusaika
2 - 3 pv

Allasopas 13 - 15 suodatin hoito

Yleistietoa suodattimista ja hoitokemikaaleista

Lataa (1.47M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös