Suodattimen avulla helpotetaan altaan hoitoa ja saadaan allasvesi pysymään kunnossa pienellä vaivalla

Suodattimet ja puhdistus

Haluatko että vesiaiheesi on puhdas? Vesi pitää suodattaa ja puhdistaa, sitä varten on luotu suodattimet.
Suodattimen ja UV-suodattimen avulla helpotetaan altaan hoitoa ja saadaan allasvesi pysymään kunnossa pienellä vaivalla. Suodattimen käyttö on välttämätöntä, jos altaassa on elämää. KEMIKAALIT AUTTAA, EI POISTA ONGELMAA. Kaikki suodattimet on tehty luonnonmukaiseen (biologiseen) altaanhoitoon, eivätkä sisällä myrkyllisiä kemikaaleja. Suodattimen tulisi olla käytössä koko altaan käyttöajan. Suodattimen pumppua ei pidä sammuttaa kuin puhdistuksen (ei suositella tehtäväksi usein) ajaksi, ettei hajottajabakteerien toiminta heikkene. UV-suodatin ja allassuodatin on usein yhdessä. Tarjoamme Ubbink suodattimet ja Heissner suodattimet, sekä Oase merkkiset suodattimet. Muista Allassubtraatti ja allaszeoliitti.
Jos tarpeesi saada puhdasta on suurempi kuin ohessa olevat suodattimet ja osat, ole hyvä laita viestiä info@biro.fi ja kerro altaan koko, sijainti, käyttötarkoitus, mistä vesi ja muut huomionarvoiset seikat. Altaan koko on kuitenkin tärkein (kuinka monta litraa, arvio).
Pyrimme tarjoamaan sopivan räätälöidyn ratkaisun. Sama koskee myös erillisiä UV-lamppuja, suodattimen patruunoita ja suodatinhiiltä.

Allassubstraatti 21 kg säkki
Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin 21 kg säkki on sopiva isoillekkin vesiaiheille. Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä. Sitä voi laittaa altaan pohjalle ja mahdollisiin reunakouruihin. Substraattia ei tarvitse poistaa altaasta kauden lopussa.
Myös koko 10 kg.
38,90 €
Allas zeoliitti 3 kg, tappaa myrkyt
Altaan hoitaja Zeolith imee myrkyllistä ammoniumia. - Vähentää levän muodostusta - Heti käyttövalmis - Luonnonmukainen ioninvaihtaja - turvallinen - Auttaa liikaravinteiden hajottamisessa - Vaikutus kestää noin 3 kuukautta - Voidaan käyttää myöhemmin puutarhan lannoitteena
29,00 €
Aqua Clear 500 ml, Leväntuhoaine
Kirkastaa levien vihertämän veden tehokkaasti ja auttaa estämään levän muodostumista. Soveltuu ulkovesialtaisiin ja hieman isompiin vesiaiheisiin sisällä ja ulkona.
35,00 €
Alennuksessa!
Bio Pressure 3000 (litraa) suodatinsetti
Tehokas 3000 l mekaaninen + UV yhdistelmäsuodatin, pumppu ja UV-valo Suodatuskapasiteetti suositus: riittää enintään 3000 litran vetoiselle altaalle. Pakettiin kuuluu myös pumppu, letkua ja UV-valo liittimineen.
BioPressure on mainio paketti puutarhalataiden suodatukseen, puhdistukseen.
349,00 €
Alennuksessa!
Heissner SMARTLINE suodatinsetti 4000, 7W UVC, pumpulla
Tehokas 4000 l mekaaninen + UV yhdistelmäsuodatin, pumppu ja UV-valo
Käyttäjäystävällinen Heissner SMARTLINE -painesuodatinsetti  integroidulla UVC-valolla (7 wattia) , joka soveltuu erityisen hyvin puutarha lampiin ja kaikille pienemmille lampille , joiden koko on max 4 m³ .
Tämä suodatinsarja toimitetaan sisältäen kaikki suodatinmateriaalit, lampi pumpun, kytkentäletkun ja niihin liittyvät liitäntätarvikkeet.
369,00 €
Alennuksessa!
Bio Pressure 6000 (litraa) suodatinsetti
Tehokas mekaaninen allas suodatin, eli UV yhdistelmäsuodatin + pumppu Suodatuskapasiteetti suositus riittää n 6000 litran vetoiselle altaalle. Pakettiin kuuluu myös pumppu liittimineen, letkua ja UV-valo.
Mainio setti puutarha alataan suodatukseen.
399,00 €
449,00 €
Alennuksessa!
BioPressure 10000 l suodatinsetti, PlusSet
Tehokas paineellinen suodatinsetti 10.000 litran altaalle + UV-lamppu, yhdistelmäsuodatin ja pumppu sekä letkut Suodatuskapasiteetti riittää 10000 litran vetoiselle altaalle, jossa ei ole kaloja. Sisältää 11W UV lampun. Pumppu Xtra3900 ja letkut sisältyy.
399,00 €
449,00 €
Alennuksessa!
BioPressure 18000 litran suodatin
Tehokas paineellinen suodatin 18.000 litran altaalle + 18W UV, yhdistelmäsuodatin Suodatuskapasiteetti riittää enintään 18000 litran vetoiselle altaalle, jossa ei ole kaloja. Sisältää 18W UV lampun (ei pumppua ja letkua, ne valitaan erikseen)
379,00 €
429,00 €
Allas zeoliitti 10 kg
Altaan hoitaja Zeolith 10 kg isommalle altaalle, imee myrkyllistä ammoniumia - Vähentää levän muodostusta - Heti käyttövalmis - Luonnonmukainen ioninvaihtaja - Auttaa liikaravinteiden hajottamisessa - Vaikutus kestää noin 3 kuukautta - Voidaan käyttää myöhemmin puutarhan lannoitteena
33,00 €
Aqua geelipallot 500 ml
Aqua geelipallot 500 mlEstää levien leviämisen ja vähentää lohkeamisen prosessia lampun pohjassaYlimääräisten ravintoaineiden biohajoavuuteen liittyy niiden hyödyllinen parannus puutarhan lammesta, probiootit ja entsyymit (amylaasit). 
39,00 €
Geelipallot veden kirkastamiseen
Kirkastaa levien vihertämän veden tehokkaasti ja auttaa estämään levän muodostumista.
Aqua Gell Balls -geelipallot saavat veden kirkkaaksi ja terveeksi. Niiden sisältämät entsyymit, kuten amylaasi, avustavat liiallisten ravinteiden hajoamista. Ne pystyvät pilkkomaan selluloosaa, joka on lehtien ja kuolleiden kasvien pääainesosa. Soveltuu ulkovesialtaisiin ja hieman isompiin vesiaiheisiin sisällä ja ulkona.
29,00 €
Alennuksessa!
Heissner Skimmer, roskankerääjä
Skimmeri kelluvien roskien keräämiseen veden pinnalta.
Laitteen toimintaperiaate on yksinkertainen; Skimmeri on veden pinnalla kellukkeiden varassa kelluva siiviläastia, jonka reunat jäävät hieman vedenpinnan alapuolelle.
199,00 €
249,00 €