Valmisallas setti 150 litraa ja suihkulähde pumppu ja allassubtraatti
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa! Setti

Valmisallas setti 150 litraa ja suihkulähde pumppu ja allassubtraatti

Terassiallas Iris 150, altaissa on reunakouru, jonka ansiosta reuna-alue on luonnollinen, toimiva ja turvallinen.

Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. 

Suihkulähdepumppu HSP600 Heissner + suutinsetti joka soveltuu pienehköihin altaisiin.

220 V, 10 m sähkö kumikaapeli.
Nostokorkeus 110 cm
Suihkukorkeus n 40 cm (riippuen suuttimesta)

Allassubtraatti 10 kg. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin

Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä.

189,00 € 217,00 € - 28,00 €
Sisältää alv:n

Valmisallas 150 litraa, puutarha-allas

Mitat 40 x 90 x 120 cm.

Valmisallas on kestävä ja moderni ratkaisu pieniä lampia rakennettaessa. Vahvasta ja kestävästä PE/HDPE-materiaaleista valmistetut altaat on tehty kestämään koviakin sääolosuhteita ja niillä on 10-15 vuoden takuu. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä.

Luonnollista muotoa jäljittelevissä altaissa on turvaa tuovat reunakourut joiden avulla esimerkiksi lapset ja pieneläimet pystyvät kipuamaan pois altaasta. Reunakourut edesauttavat veden laadun pysymistä hyvänä ja helpottavat altaan maisemointia. Lisäksi niihin on mahdollista istuttaa kasveja ja laittaa kiviä sekä kaikkiin altaisiin suositeltavaa allassubraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta.

Huom: altaat toimitetaan ison kokonsa johdosta Kaukokiidolla ja kuljetuskulut ovat pienemmissä altaissa yhteensä 60 €. Perille jakelu yleisin toimitusehdoin. Myös nouto mahdollista, sovittavissa erikseen.

Muista ottaa allaskemikaalit, allasubtraatti sekä allas zeoliitti.
Perille jakelu yleisin toimitusehdoin.

- UV:n ja talvenkestävä
- Luonnolliset muodot, reunakourut ja tasanteet
- Turvalliset reuna-alueet lapsien ja eläinten kannalta
- Kasvien istuttaminen mahdollista

Heissner suihkulähde pumppu HSP600

Heissner allaspumppu huolehtii veden liikkeestä, joka on paitsi välttämätöntä veden kunnossapitämiseen, myös lumoava katseenvangitsija, oli se sitten patsaasta, pumpusta tai vaikka purosta pulppuava.

HSP 600  on pieni pumppu, joka sopii pieniin vesiaiheisiin ja altaisiin, joiden halkaisija on alle 40 cm. Mukana suihku- ja kuplasuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 2 vuotta.

Laadukas ja kestävä Heissnerin SmartLine sarjan pumppu. Myös suurimmassa osassa suihkulähdepatsaita suositus on noin 600 l/h, joten tämän pumppu on loistava suihkulähdepatsaiden pumppu, mukana myös 13mm liitin.

 Tuotenro: HSP600-00

    Teho/virrankulutus UVC: 8W
    Tuotto: 600 l/h
    Suihkukorkeus (suihkusuuttimella): Korkeus : 40 cm
    kuplasuutin: mukana
    teleskooppinen suihkuputki: 20-48cm
    Nostokorkeus: 1,1m
    Pumpun mitat (ilman suihkuputkea): 10 x 6,5 x 6,5 cm
    Liitin: ½” eli 13mm
    Johdon pituus: 10m
    Taajuus: 230VAC / 50Hz
    Takuu: 2 vuotta
    Valmistaja: Heissner

Suihkun korkeus saa olla suihkusuuttimella vain noin puolet altaan halkaisijasta, jotta vesi pysyy altaassa, huomioi tuuli. Suihkulähdepumpussa on säädin suihkukorkeuden säätämiseen, eli veden virtauksen säätö. Mikäli vettä halutaan tuoda pumpun avulla sekä suihkuun että patsaaseen, suosittelemme valitsemaan tehokkaamman pumppu mallin. Pienempiin vesiaiheisiin (120l -300l) Heissner 600l/h on optimi suihkulähdepumppu.

Allassubtraatti 10 kg. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin

Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä.

----------------

Muista huolehtia altaan puhtaudesta suodattimen ja biologisen suodatuksen avulla, eli Allassubtraatti ja Allaszeoliitti, nämä ei ole toisiaan korvaavia. Tutustu LIITTEET välilehdellä oleviin opastuksiin ja ohjeisiin sekä hoitovinkkeihin.

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-Iris150+hsp600+850039
Toimitusaika
2 - 5 pv

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Allasopas 13 - 15 suodatin hoito

Yleistietoa suodattimista ja hoitokemikaaleista

Lataa (1.47M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös