Valmisallas setit

Valmisallas setit

Hanki valmisallas setti puutarhaan tai vaikka tee oma lampi. Tilaa omasi kätevästi ja edullisesti Vesilähde.fi netistä jo tänään!

Valmiiksi muotoiltu, luonnollinen tai moderni valmisallas on hyvä ja toimiva ratkaisu allasrakentamiseen. Valmisallas tai lampi sopii kauniisti pihalle ja puutarhaan. Etenkin pieniä lampia rakennettaessa, valmisallas on helpoin valinta. Valmisaltaat valmistetaan PE/HDPE materiaalista ja niillä on 10 vuoden takuu. Altaat ovat vahvoja ja säänkestäviä.
Näihin altaisiin olemme tehneet muutamia valmissettejä, eli valmiita pihan puutarha-altaita suodatuksineen.

Luonnollista muotoa jäljittelevät altaat sisältävät reunakourut, jotka toimivat turvana pieneläimille ja lapsille, sekä edesauttavat veden pysymistä hyvänä. Kouruihin voi istuttaa kasveja, sekä sijoittaa kaikkiin altaisiin suositeltavaa Allassubstraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta. Modernit neliskulmaiset altaat istuvat todella kauniisti esimerkiksi pation muotoihin ja viimeistelevät kauniin pihan. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä.

Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti 110 litraa ja suihkulähde pumppu
Tukeva 110 litran suorakaideallas.Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. Suihkulähdepumppu + suutinsetti joka soveltuu pienehköihin altaisiin. 220 V, 10 m sähkö kumikaapeli.Nostokorkeus 110 cmSuihkukorkeus n 40 cm (riippuen suuttimesta)
119,00 €
148,00 €
Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti 150 litraa ja suihkulähde pumppu ja allassubtraatti
Terassiallas Iris 150, altaissa on reunakouru, jonka ansiosta reuna-alue on luonnollinen, toimiva ja turvallinen. Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. 
Suihkulähdepumppu HSP600 Heissner + suutinsetti joka soveltuu pienehköihin altaisiin. 220 V, 10 m sähkö kumikaapeli.Nostokorkeus 110 cmSuihkukorkeus n 40 cm (riippuen suuttimesta)Allassubtraatti 10 kg. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä.

189,00 €
217,00 €
Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti 1000 litraa ja Elimax 6000 suihkulähdepumppu, allassubtraati
Kookas valmisallas setti 1100 litraa ja Elimax 6000 suihkulähdepumppu
PE-altaissa on reunakouru, jonka ansiosta reuna-alue on luonnollinen, toimiva ja turvallinen. Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan.  Valmisallas on kestävä ja moderni ratkaisu pieniä lampia rakennettaessa. Vahvasta ja kestävästä PE/HDPE-materiaaleista valmistetut altaat on tehty kestämään koviakin sääolosuhteita ja niillä on 10-15 vuoden takuu. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä. Koko: Kork 65 x 215 x 170 cmHyväsuihkulähde pumppu Elimax 6000 isompiin ja pienempiin altaisiin. Laadukas ja kestävä Ubbinkin Elimax pumppu, josta löytyy jo tehoa ja tuottoa. Mukana suihku, kupla- ja kuohusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 5 vuotta.Allassubtraatti 10 kg. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä.
698,59 €
752,59 €
Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti 350 litraa ja suihkulähdepumppu ja allasubtraatti
Tukeva 350 litran pavun muotoinen puutarha-allas.Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. Helppo valmisallas sopii monennäköiseen pihaan ja puutarhaan. Calmus Allas on luonnonmuotoinen - maisemoituna kuin kuuluisi paikalleen, pumpuista laskeutuva vesisuihkua voi säätää. Koko: Kork 50 x 130 x 165 cm
Monipuolinen suihkulähdepumppu 3900 monella eri suihkusuuttimella.Suihkun korkeus suihkusuuttimella reilu 100 cm. Sopii myös käytettäväksi pihasuihkukaivoissa ja patsaissa. Maksiminostokorkeus 420 cmAllassubtraatti 21 kg. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin 21 kg säkki on sopiva isoillekkin vesiaiheille. Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä. Sitä voi laittaa altaan pohjalle ja mahdollisiin reunakouruihin. Substraattia ei tarvitse poistaa altaasta kauden lopussa
349,00 €
399,00 €
Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti 600 litraa ja suodatinpumppu, allassubtraatti
Tukeva 600 litran puutarha-allas
PE-altaissa on reunakouru, jonka ansiosta reuna-alue on luonnollinen, toimiva ja turvallinen. Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan.   PowerClear 5000 suodatin ja pumppu samassa (5W UVC+PM 1200)Pumppu ja suodatin+UV samassa! PowerClear® on ihanteellinen ratkaisu pienen altaan suodatukseen, kun ei tarvitse asentaa suodatinta lainkaan altaan viereen. 3 in 1 suodatus, sillä suihkulähdepumpussa on myös UVC-laite. PowerClear® soveltuu enintään 2,5 m³ (kalojen kanssa) ja 5 m³ (ilman kaloja) lampiin. Sen asennus tekee siitä melkein näkymättömän, koska se on sijoitettu lammen pohjaan. Soveltuu hyvin esim. valmis altaisiin.Allassubtraatti, altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin 21 kg säkki on sopiva isoillekkin vesiaiheille. Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä. Sitä voi laittaa altaan pohjalle ja mahdollisiin reunakouruihin. Substraattia ei tarvitse poistaa altaasta kauden lopussa.
499,00 €
556,40 €
Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti 475 litraa ja suihkulähdepumppu, allassubtraatti
475 litran PE-altaissa on moderni, suorakaiteen muotoinen allas, sopii moneen pihaan,Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. 475 l reilu koko. Koko: Kork 45 x 128,5 x 86 cm
Monipuolinen suihkulähdepumppu 3900 monella eri suihkusuuttimella.Suihkun korkeus suihkusuuttimella reilu 100 cm. Sopii myös käytettäväksi pihasuihkukaivoissa ja patsaissa.
Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin 10 kg Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä. Sitä voi laittaa altaan pohjalle ja mahdollisiin reunakouruihin. Substraattia ei tarvitse poistaa altaasta kauden lopussa, vaan se jatkaa veden kunnossapitoa myös seuravana vuonna.
449,00 €
499,00 €
Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti ZEN 350 litraa, NovaScotia, pumppu ja suodatussubtraatti
Zen setissä on altaan lisäksi paljon näköä ja allassubtraatit mukana!
Calmus 350 l PE-altaissa on reunakouru, jonka ansiosta reuna-alue on luonnollinen, toimiva ja turvallinen terassiallasAltaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. 350 l reilu koko. Koko: Kork 50 x 130 x 165 cm
Monipuolinen suihkulähdepumppu XTRA 1600 Hyvä pumppu käytettäväksi pihasuihkukaivoissa ja patsaissa. Maksiminostokorkeus 200 cm
Mystmaker 3Usvalaite ulkoaltaisiin, tuo usvan ja mystisyyttä- tarvittaessa myös sisälle (huom usvan määrä). Sisältää 3 usvantekijää ja niiden keraamiset kolikot (halk.20mm), sekä kelluvan telineenAllassubtraatti 10 kg. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatinUlkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä. Nova Scotia Vesiputoussetti, 3 tasoa ( 35, 45, 55 cm ).Tarvitsee altaan, mistä vesi pumpataan ja mihin vesi laskeutuu. Pumppu ja altaat sisältyy, tarvitsee vielä altaan tai astian.
596,00 €
646,00 €
Alennuksessa!Setti
Valmisallas setti 1000 litraa merenneito patsaalla, pumppu ja suodatussubtraatti
Kookas 1000 litran puutarha-allasPE-altaissa on reunakouru, jonka ansiosta reuna-alue on luonnollinen, toimiva ja turvallinen. Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. Koko: Kork 65 x 215 x 170 cm  Romanttinen ja klassinen allaskoriste. Oslo Merenneitopatsas valollaPronssinvärinen istuva merenneito, simpukassa led-valo, väri vaihdettavissa. Sopii käytettäväksi avovedessä laiturilla tai pohja-astian kanssa pihalla, puutarhassa, terassilla tai parvekkeella.
Hyväsuihkulähde pumppu isompiin ja pienempiin altaisiin.Laadukas ja kestävä Ubbinkin Elimax pumppu, josta löytyy jo tehoa ja tuottoa. Mukana suihku, kupla- ja kuohusuutin, lisäksi pumpusta löytyy säädin suihkorkeudelle. Takuu 5 vuotta.
Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin. 21 kg säkki on sopiva isoillekkin vesiaiheille. Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä

999,00 €
1 195,90 €
Alennuksessa!Setti
Suuri allas setti 1000 l, valaistus, suodatinpumppu, suodatussubtraatti ja zeoliitti

Mainio setti missä huolehdittu hyvin myös puhtaana pito!
Asiantuntijan valinta valmisallas setitksi. Pysyy puhtaana, optimi koko, liikkuva vesi ja upeasti valaistu.
Suuri, 1000 litran luonnon muotoinen allas ja hyvät varusteet.Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. Muoto ja reunat mahdollistaa lemmikkien juomisen sekä koristeet hyvin! Reilu valmisallaskoko, rajoitettu erä.PowerClear 9000 suodatin ja pumppu samassa (9W UVC+PM 2200)Pumppu ja suodatin+UV samassa! PowerClear® on ihanteellinen ratkaisu pienen altaan suodatukseen, kun ei tarvitse asentaa suodatinta lainkaan altaan viereen. 3 in 1 suodatus, sillä suihkulähdepumpussa on myös UVC-laite. PowerClear® soveltuu enintään 4,5 m³ (kalojen kanssa) ja 9 m³ (ilman kaloja) lampiin. Sen asennus tekee siitä melkein näkymättömän, koska se on sijoitettu lammen pohjaan. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin Allassubtraati21 kg säkki on sopiva isoillekkin vesiaiheille. Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä

Altaan hoitaja Zeolith 3 kg imee myrkyllistä ammoniumia. - Vähentää levän muodostusta - Heti käyttövalmis - Luonnonmukainen ioninvaihtaja - turvallinen - Auttaa liikaravinteiden hajottamisessa - Vaikutus kestää noin 3 kuukautta - Voidaan käyttää myöhemmin puutarhan lannoitteena
Vedenalainen Led-nauha 5 m Heissner, tällä vedenalaisella Led-nauhasarjalla tuot tunnelmaa ja valaistusta veden päällä ja alla!Led-nauha tarjoaa useita toimintoja, kuten valon värin, värinvaihdon ja vaihtelun. Voit säätää valaistusta toiveidesi ja tarpeidesi mukaan ja luoda näin yksilöllisen tunnelman uima-altaaseen, lampiin tai suihkulähteeseen. Sopii myös asennuksiin veden yläpuolelle kuten laitureihin, terassiin tai portaisiin.
805,90 €
905,90 €
Alennuksessa!
Cazorla putoussetti altaalla 110 litraa
Cazorla putoussetti altaalla on upea!Jos haluat toteuttaa pienen ja silmiä hivelevän putouksen, mukana myös 110 l allas.Mukana kaikki tarvittava valoa myöden. Cazorla setillä rakennat upean vesiputouksen, etkä tarvitse setin lisäksi mitään muuta, kaikki tarvittava on mietitty valmiiksi mukaan! Päätä paikka, kaiva altaalle kuoppa, pumppu altaaseen ja letku sieltä putoussettiin kiinni. Tarvitset lisää vain veden ja sähkön.Cazorla on polyreiisiniä oleva putoussetti, jossa mukana 3 led-valoa.
Tukeva 110 litran suorakaideallas.Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan.
399,00 €
499,00 €
Setti
Valmisallas Pissaava poika-setti 90 l piiloaltaalla
Integroi allas, aseta teräskehikko, aseta pumppu ja sen letku, yhdistä patsaaseen: herttainen vesiaihe on valmis!
Tukeva 90 l litran pyöreä allas.Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan.
Metallikansi suihkulähdeallas 90 l malliin
Tukeva metallinen kansi 61 cm, joka sopii 90 l altaaseen.Kansi kestää jopa 150 kg painon. Kestää jäätymisen.Suihkulähdepumppu ja letku220 V, 10 m sähkö kumikaapeli.Nostokorkeus 110 cmSuihkukorkeus n 40 cm (riippuen suuttimesta)
239,00 €