Valmisallas setti 350 litraa ja suihkulähdepumppu ja allasubtraatti
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa! Setti

Valmisallas setti 350 litraa ja suihkulähdepumppu ja allasubtraatti

Tukeva 350 litran pavun muotoinen puutarha-allas.

Altaat kestävät myös talviolosuhteet, eikä niitä kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään maahan täytettynä, niin että kartiomuoto ja vesi vastapainona pitää altaan paikoillaan. Helppo valmisallas sopii monennäköiseen pihaan ja puutarhaan. Calmus Allas on luonnonmuotoinen - maisemoituna kuin kuuluisi paikalleen, pumpuista laskeutuva vesisuihkua voi säätää. Koko: Kork 50 x 130 x 165 cm

Monipuolinen suihkulähdepumppu 3900 monella eri suihkusuuttimella.

Suihkun korkeus suihkusuuttimella reilu 100 cm. Sopii myös käytettäväksi pihasuihkukaivoissa ja patsaissa. Maksiminostokorkeus 420 cm

Allassubtraatti 21 kg. Altaan kemiallinen ja luonnonmukainen suodatin

21 kg säkki on sopiva isoillekkin vesiaiheille. Ulkoisesti kuin koristesoraa. Allassubstraattia kannattaa laittaa kaikkiin altaisiin. Se toimii ns. biologisena suodattimena ja sitoo likaa itseensä. Sitä voi laittaa altaan pohjalle ja mahdollisiin reunakouruihin. Substraattia ei tarvitse poistaa altaasta kauden lopussa

349,00 € 399,00 € - 50,00 €

Hinnan 406,90 € sijasta

Sisältää alv:n

Tukeva 350 litran Calmus puutarha-allas.

Valmisallas on kestävä ja moderni ratkaisu pieniä lampia rakennettaessa. Vahvasta ja kestävästä PE/HDPE-materiaaleista valmistetut altaat on tehty kestämään koviakin sääolosuhteita ja niillä on 10-15 vuoden takuu. Talvella valmisaltaita ei kaiveta ylös maasta, vaan ne jätetään täyteen vettä.

Luonnollista muotoa jäljittelevissä altaissa on turvaa tuovat reunakourut joiden avulla esimerkiksi lapset ja pieneläimet pystyvät kipuamaan pois altaasta. Reunakourut edesauttavat veden laadun pysymistä hyvänä ja helpottavat altaan maisemointia. Lisäksi niihin on mahdollista istuttaa kasveja ja laittaa kiviä sekä kaikkiin altaisiin suositeltavaa allassubraattia, joka huolehtii veden biologisesta tasapainosta.

Helppo valmisallas sopii monennäköiseen pihaan ja puutarhaan. Allas on laadukas, luonnon muotinen.

Tuotenro: Calmus Sill 350
Koko: Kork 50 x 130 x 165 cm
Litraa: 3500

Koosta johtuen Kaukokiito toimitus tai nouto.

Suihkulähde pumppu ubbink Xtra 3900

Allaspumppu on puutarhan sydän. Liikkuva vesi on lumoava katseenvangitsija, oli se sitten patsaasta, pumpusta tai vaikka puro sta pulppuava. Suihkulähdepumppu on välttämätön veden kunnossapitämiseen, sillä vain liikkuva vesi pysyy kunnossa. Pumput on suunniteltu ja tehty jatkuvaan käyttöön ja niiden sähkönkulutus on erittäin alhainen.

Pakkaus sisältää pumpun, suihkusuuttimen sekä 9 mm ja 13 mm letkukarat.

230VAC/50Hz
Tuotto 3900 l/h, max nostokorkeus 4,2 m
Suihkun korkeus suihkusuuttimella n. 100 cm.
Mitat: 15,6 x 24,5 x 18,5 cm
Johdon pituus: 10 m
Nettopaino: 3,98 kg

Allassubstraatti 21 kg säkki

Substraatti on suodattavaa, vaaleaa laavakiveä muistuttava kiviaineseos, joka muodostamallaan pieneliötoiminnalla ehkäisee levien kasvua allasvedessä. Levitetään altaan pohjalle, sopii myös kasvikorien ja reunakourujen pinnoille. Isossa altaassa ei tarvitse levittää kauttaaltaan vaan esim. saarekkeina sinne tänne pohjan alueelle. Huuhtele ennen altaaseen laittoa, näin pölyä ei joudu altaaseen. Turvallinen kaloille ja vesieläimille.

Ominaisuudet
Materiaali: Substraatti
Tyyppi: Altaanhoitotuote
Käyttökohde: Puutarhan Altaaseen, suodattimiin
Alias-nimi: Substraatti, suodattava sora
Asennustapa: Reunakouruihin, altaan pohjalle, suodattimeen
Paino (kg) 21
Väri Beige
Pakkauskoko Kg/sk

Muista huolehtia altaan puhtaudesta suodattimen ja biologisen suodatuksen avulla, eli Allassubtraatti ja Allaszeoliitti, nämä ei ole toisiaan korvaavia. Tutustu LIITTEET välilehdellä oleviin opastuksiin ja ohjeisiin sekä hoitovinkkeihin.

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä.

OGA-Calmus350+840041+850039
Toimitusaika
1 - 3 pv

Allasopas 9 - 11 allaspumput

yleistä tietoa pumpuista. Huom: tuotteiden saatavuus vaihtelee

Lataa (1.91M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös