Allasmuovirulla 8 x 25 m, vahva PVC
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Allasmuovirulla 8 x 25 m, vahva PVC

Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseen

Paksuus 0,5 mm. 
Valmispakkaus yhteensä rullana 8 m leveänä 25 metriä.
Yhteensä 200 m2

999,00 € 1 199,00 € - 200,00 €
Sisältää alv:n

Allasmuovirulla 8 x 25 m

Ainevahvuus 0,5 mm.
Neliöpaino 630 g
Pakkasenkesto -40 astetta
Valmistaja myöntää 10 v säänkestotakuun.

Jos et halua valmisallasta, vaan itse päättää minkä kokoisen ja näköisen altaan haluat, allaskalvolla rakentaminen sopii sinulle.

Ubbinkin allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia, joka kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna, se on erittäin pitkäikäinen. Allasmuovia on helppo leikata haluttuun kokoon.

Kovemmassa käytössä suosittelemme käyttämään allaskumia, joka on kestävempi ja elastisempi (pakkanen, altaan kiveys, altaan käyttö kävellessä jne)

Muista myös käyttää allasmuovin alla suojakangasta, jotta mikään ei pääse vuosienkaan päästä puhkaisemaan allasmuovin pintaa. Allasmuovi on myös hyvä naamioida/peittää suoraan UV valolta, että se ei ajan saatossa kovetu.

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Helsingistä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-1063449
Toimitusaika
3 - 10 pv - sopimuksen mukaan

Saatat pitää myös