Laadukkaat Firestone allaskumit ja allasmuovit puutarhaan sekä pihan altaisiin. Hyvä allaskumi lietealtaisiin tai edullinen ja kestävä uima-altaisiin.

Allasmuovi ja Allaskumi

Laadukkaat Firestone allaskumit ja allasmuovit puutarhaan sekä pihan altaisiin. Rakenna oma vesielämä.
Jos et halua valmisallasta, vaan itse päättää minkä kokoisen ja näköisen altaan haluat, allaskalvolla rakentaminen sopii sinulle. Pieniin allaskokoihin allasmuovi eli uima-allas muovi,on lähes yhtä hyvä materiaali, kuin allaskumi.
Suurempiin (yli 300 m2) altaisiin suosittelemme Firestonen allaskumin käyttöä. Samoin jos haluat kivetä allaskalvon tai se on joutumassa kovalle kulutukselle. Allaskumi on elastinen ja kestävä ratkaisu jolla lammen rakentaminen onnistuu. Allaskumia voi mm. saumata ja paikata, ja siihen voi tehdä läpivientejä vuosienkin päästä asennuksesta. Firestonen epdm-allaskumia käytetään yhä enemmän ja enemmän maataloudessa lietealtaisiin, koska se on edullinen, helppo ja ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna moniin muihin. Lietealtaan toteutus allaskumilla on kustannustehokasta ja se voidaan toteuttaa helposti vaikka vanhan altaan päälle. Hyvä materiaali toteuttaa Luonnonmukainen uima-allas on Firestone allaskumi, joka on kestävää ja ominaisuuksiltaan erittäin monipuolista tehdä kestävä piha allas.
Isommissa kohteissa ja projekti tapauksissa teemme mieluusti tarjouksen, laita tarkat tiedot info@biro.fi

Alennuksessa!
Allaskumi Firestone, 6,10 m leveänä
Erittäin korkealaatuinen Firestone allaskumi vaativaankin käyttöön Käyttökohteena mm. koristealtaat, puutarhan vesiaiheet ja -purot, maatalouden altaat, uima-altaat...
Vahvuus 1,02 mm, hyvä venyvyys.Allaskumi, juoksumetri leveys 6,10 m, (1,25 kg/ m2).
Tämä epdm-allaskumi myydään täysin juoksumetrein rullan leveyteen perustuen. Valitse pituus metreittäin:
89,90 €
94,90 €
Alennuksessa!
Allaskumi Firestone, 9,15 m leveänä
Erittäin korkealaatuinen allaskumi vaativaankin käyttöön Käyttökohteena mm. koristealtaat, puutarhan vesiaiheet ja -purot, maatalouden altaat, uima-altaat...
Vahvuus 1,02 mm, hyvä venyvyys.Allaskumi, juoksumetri leveys 9,15 m, (1,25 kg/ m2).
Tämä epdm-allaskumi myydään täysin juoksumetrein rullan leveyteen perustuen. Valitse pituus metreittäin: 
129,90 €
137,90 €
Alennuksessa!
Allaskumi Firestone, 12,20 m leveänä
Erittäin korkealaatuinen allaskumi vaativaankin käyttöönKäyttökohteena mm. koristealtaat, puutarhan vesiaiheet ja -purot, maatalouden altaat, uima-altaat...Vahvuus 1,02 mm, hyvä venyvyys.
Allaskumi, leveys 12,20 m juoksumetri, (1,25 kg/ m2).
Tämä epdm-allaskumi myydään täysin juoksumetrein rullan leveyteen perustuen. Valitse pituus metreittäin:
175,90 €
185,90 €
Alennuksessa!
Allaskumi Firestone, 15,25 m leveänä
Erittäin korkealaatuinen allaskumi vaativaankin käyttöön Käyttökohteena mm. koristealtaat, puutarhan vesiaiheet ja -purot, maatalouden altaat, uima-altaat...
Huom: tämän leveyden vahvuus 1,142 mm, hieman paksumpi geogard allaskumiAllaskumi, leveys 15,25 m juoksumetri, (1,41 kg/ m2). Tämä epdm-allaskumi myydään täysin juoksumetrein rullan leveyteen perustuen.
   Valitse pituus metreittäin:
243,90 €
259,80 €
Alennuksessa!
Sorapintainen puromuovipala 0,4 x 15 m
Sorapintainen puromuovi, koko 0,4 x 15 m, väri natural
Hieno soralla pinnoitettu muovikalvo antaa purolle, alttaalle ja puutarhalle aidon ja luonnollisen vaikutelman.Kivipintainen puromuovirulla 0,4 x 15 m Heissner:
Koristevuorattu muovi soveltuu täydellisesti purojen rakentamiseen ja/tai altaan reuna-alueen naamiointiin.
– Luonnollisen näköinen pinta – Fleece-alapinta (helpottaa asennusta/kiinnitystä) – Erityisen kestävä – Taattu pitkäikäinen kivipinta – UV-kestävä – Yhteensopiva kalojen ja kasvien kanssaLaadukas, kestää pakkasta ja monikäyttöinen.
319,00 €
329,00 €
Alennuksessa!
Vahva PVC allasmuovi 3 x 4 metriä
Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseenUbbink allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia. Allasmuovi kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm ja muovilla on 10 vuoden tehdastakuu.  Valmispakkaus yhteensä 12 m2. 3 * 4 metriä
79,00 €
89,00 €
Alennuksessa!
Vahva PVC allasmuovi 4 x 4 metriä
Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseenUbbink allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia. Allasmuovi kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm ja muovilla on 10 vuoden tehdastakuu.  Valmispakkaus yhteensä 16 m2. Koko 4 x 4 m.
129,00 €
139,00 €
Alennuksessa!
Vahva PVC allasmuovi 5 x 6 metriä
Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseenUbbink allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia. Allasmuovi kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm ja muovilla on 10 vuoden tehdastakuu.   Valmispakkaus yhteensä 30 m2. Allasmuovipakkaus 5 x 6 m.
239,00 €
249,00 €
Alennuksessa!
Vahva PVC allasmuovi 6 x 8 metriä
Vahva kookas 6 x 8 metriä PVC muovikalvo altaan rakentamiseenUbbink allasmuovit ovat kestävää UV- suojattua PVC muovia. Allasmuovi kestää hyvin olosuhteissamme ja oikein asennettuna se on erittäin pitkäikäinen. Kalvon vahvuus on 0,5 mm ja muovilla on 10 vuoden tehdastakuu.  Valmispakkaus, yhteensä jopa 48 m2, 6 x 8 m.
399,00 €
469,00 €
Puhdistusprimeri 1 l

PUHDISTUSPRIMERIÄ Käytetään kumin puhdistukseen saumoja ja läpivientejä tehtäessä.
Jättää tahmean pinnan, jolloin teippi ottaa paremmin kiinni kumiin.
Puhdistusprimer on siis ns. allaskumiliimaa, joka Firestonen saumausteipin, SA Flash paikkausteipin tai muotoutuvan kumikalvon kanssa reagoi niin, että kumi kiinnittyy. Välttämätön saumautessa tai paikatessa kumia.Annoskoko asiassa tarkemmin 0,95 l tai 3,8 l (gallona)
79,90 €
Saumausteippi allaskumille metreittäin
Saumausteippi allaskumin saumojen yhdistämiseen.
Kun liitettän allaskumia toiseen, tarvitaan puhdistusprimeria ja saumausteippiä (ks. tarkemmat saumausohjeet video+pdf LIITTEET). Saumausteippi reagoi primerin kanssa ja sauma vulkanoituu yhteen ollen kestävämpi kun itse kumi.
Leveys 7,62 cm.
Rullassa 30,50 m = 1 rll.
Myydään metreittäin. Valitse metrimäärä mitä tarvitset.
18,00 €
Allaskumin muotoutuva kumikalvo
QUICKSEMAM 9" FORMFLASH MUOTOUTUVA EPDM,-KUMI QUICKSEAM LIIMAPOHJALLAKäytetään pieniin paikkauksiin, läpivientien tiivistämiseen ja muihin erityiskohteisiin kaikissa vesialtaissa.Liimaukseen on käytettävä QuickPrime Plus puhdistusprimeria, sekä reunoihin kumikittiä.
Käytetään allaskumi altaiden pieniin paikkauksiin, läpivientien tiivistämiseen ja muihin erityis- kohteisiin kaikissa tavallisissa vesialtaissa.
Muotoutuvalla kumikalvolla voidaan vaikeatkin kohteet tiivistää, läpivienneistä saumaryppyihin.Hinta per/metri leikattuna rullasta. Leveys 23 cm.Käytetään pieniin paikkauksiin, läpivientien tiivistämiseen ja muihin erityis- kohteisiin kaikissa tavallisissa vesialtaissa. 
69,00 €
Alennuksessa!
Silikonitela allaskumin saumaamiseen

Silikonitelaa käytetään allaskumin saumojen ja läpivientien telaamiseen tiiviiksi.
Silikonitela saumapintojen tiivistämiseen. Helpottaa työskentelyä ja pieni osa onnistumista.
Hyvillä ja oikeilla työkaluilla työt onnistuu! Siksi tämä tela.
 
89,00 €
109,00 €
Alennuksessa!
Primerointisieni ja Kahva
Firestone Primerointisieni ja -kahva.
Käytetään allaskumin puhdistuksessa primerin levitykseen saumauksessa ja läpivientien teossa. Primerointikahvan sekä sienen avulla levitetään Puhdistusprimer kumiin.
Hyvät ja oikeat työkalut auttaa onnistumaan. Siksi oheiset työkalut.
39,00 €
45,00 €
Alennuksessa!
Clear Splice Wash Puhdistustusbensiini allaskumille
Puhdistusbensiini, 1 litra tai 3,8 l käytetään kumin tai läpivientiliitosten puhdistukseen ennen primerin tai kontaktiliiman levitystä. Huolellinen puhdistus on kaiken A ja O, jotta allaskumistasaadaan pitävä ja kestävä.
Oikeat puhdistusbensiinit takaa onnistuneen asennuksen.
89,00 €
94,00 €
KUMIKITTI Allaskumille
KUMIKITTI FIRESTONE LAP SEALANT HS allaskumeille KÄYTTÖ: TIIVISTYSKITTIÄ Käytetään suojauskerroksena muotoutuvien kalvojen reunoissa.
Käytetään MYÖS tiivisteenä esim. kumin ja betonin välissä.
26,00 €
KONTAKTILIIMA Allaskumille
KONTAKTILIIMAA allaskumin liimaammiseen(KUMI LIIMATAAN PUUHUN TAI BETONIIN)Hinta / purkitettuna / litra
Käytetään kontaktiliimana, kun kumi liimataan puuhun, kiveen tai betoniin.
Jos kumi tulee vaikka pystysuoraan seinään, voidaan se kiinnittää kontaktiliimalla. Tai jos kumilla toteutetaan puro, kumi voidaan kiinnittää puuhun tai kivi kumiin.
 
39,00 €
Alennuksessa!
Sorapintainen puromuovi 0,6 x 15 m
Sorapintainen puromuovi, koko 0,6 x 15 m, väri natural
Hieno soralla pinnoitettu muovikalvo antaa purolle, alttaalle ja puutarhalle aidon ja luonnollisen vaikutelman. Myös lammen ja altaan reunat. Kivipintainen puromuovirulla 0,6 x 15 m Heissner, Leveys 60 cm.Laadukas, kestää pakkasta ja monikäyttöinen.
419,00 €
429,00 €
Alennuksessa!
Allasmuovirulla 4 x 25 m, vahva PVC
Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseenPaksuus 0,5 mm.  Valmispakkaus yhteensä rullana 4m leveänä 25 metriä. Yhteensä 100 m2
549,00 €
649,00 €
Alennuksessa!
Allasmuovirulla 6 x 25 m, vahva PVC
Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseen, 6 x 25 m Paksuus 0,5 mm.  Valmispakkaus yhteensä rullana 6 m leveänä 25 metriä. Yhteensä 150 m2
769,00 €
869,00 €
Alennuksessa!
Allasmuovirulla 8 x 25 m, vahva PVC
Vahva PVC muovikalvo altaan rakentamiseenPaksuus 0,5 mm.  Valmispakkaus yhteensä rullana 8 m leveänä 25 metriä. Yhteensä 200 m2
999,00 €
1 199,00 €