Laadukkaat Firestone allaskumit ja allasmuovit puutarhaan sekä pihan altaisiin. Hyvä allaskumi lietealtaisiin tai edullinen ja kestävä uima-altaisiin.

Allasmuovi ja Allaskumi

Laadukkaat Firestone allaskumit ja allasmuovit puutarhaan sekä pihan altaisiin.
Jos et halua valmisallasta, vaan itse päättää minkä kokoisen ja näköisen altaan haluat, allaskalvolla rakentaminen sopii sinulle. Pieniin allaskokoihin allasmuovi on lähes yhtä hyvä materiaali, kuin allaskumi.
Suurempiin (yli 300 m2) altaisiin suosittelemme Firestonen allaskumin käyttöä. Samoin jos haluat kivetä allaskalvon tai se on joutumassa kovalle kulutukselle. Allaskumi on elastinen ja kestävä ratkaisu. Allaskumia voi mm. saumata ja paikata, ja siihen voi tehdä läpivientejä vuosienkin päästä asennuksesta. Firestonen epdm-allaskumia käytetään yhä enemmän ja enemmän maataloudessa lietealtaisiin, koska se on edullinen, helppo ja ympäristöystävällinen vaihtoehto verrattuna moniin muihin. Lietealtaan toteutus allaskumilla on kustannustehokasta ja se voidaan toteuttaa helposti vaikka vanhan altaan päälle. Hyvä materiaali toteuttaa Luonnonmukainen uima-allas on Firestone allaskumi, joka on kestävää ja ominaisuuksiltaan erittäin monipuolista.
Isommissa kohteissa ja projekti tapauksissa teemme mieluusti tarjouksen, laita tarkat tiedot info@biro.fi

Aktiiviset suodattimet