Suihkulähde Fontana 1001, suuri
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Suihkulähde Fontana 1001, suuri

Upea moni-tasoinen Jurand suihkulähde Fontana 1001

Tämä suihkulähde on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Suihkulähde sisältää myös Pumpun.Tämä malli on ilman pohja-allasta, joka valitaan erikseen. Pumppu nostaa veden alimmasta altaasta ylimpään altaaseen ylös, mistä täytyttyään valuu solisten alas.

Pohja-allas valitaan erikseen.

2 999,00 € 3 299,00 € - 300,00 €
Sisältää alv:n

Näyttävä monitasoinen Jurand suihkulähde Fontana 1001

FineCrete Valkobetonista valmistetut suihkulähteet kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Suihkulähde on näyttävä puutarhassa, lampien luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan pumpulla, jolla on 12 kuukauden takuu. Pumppuja saa lisää meiltä. Vakiona 10 m sähkökaapeli, jatkokaapeleita saa myös. Pumppu sijaitsee isoimmassa altaassa patsaan sisällä.

Suuri suihkulähde 1001
Paino: 1000 kg 
Korkeus: 280 cm 
Leveys: 150 /93 /50 cm yläaltaat
Sisähalkaisija: 83 cm ensimmäinen yläallas
- maa-allas myydään erikseen

Asennusohje 1001 linkki

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suihkulähteelle löytyy myös hoitoaine ja veden kirkastusaine. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa.

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

Ohessa kaksi mallivideota Jurand suihkulähteistä käytössä.

Lataa tästä Jurand suihkulähteiden kasausohje. Perusrakenne on kaikissa sama, osat pinotaan päällekkäin. Kaikissa malleissa on reikä keskellä jota kautta kaapelointi helppo vetää sähkölle ja joissain malleissa myös vedelle. Tukeva alusta on kaiken alusta rakentamisessa.

JUR-1001
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös