Suihkulähteen allas Classico, 350
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suihkulähteen allas Classico, 350

Jurand suihkulähde 8-kulma-allas Classico 350

Tämä suihkulähdeallas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Tutustu myös asennusohjeisiin.

Tämä maa-allas on tarkoitettu isompiin suihkulähteisiin.

1 999,00 €
Sisältää alv:n

Näyttävä Jurand suihkulähde allas  - Classico, 350

FineCrete valkobetonista valmistetut suihkulähteet ja niiden altaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Suihkulähde on näyttävä puutarhassa, lampien luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan pumpulla, jolla on 12 kuukauden takuu. Pumppuja saa lisää meiltä. Vakiona 10 m sähkökaapeli, jatkokaapeleita saa myös. Pumppu sijaitsee isoimmassa altaassa patsaan sisällä.

Suihkulähde allas Classico, 350
Yhteispaino:  2300 kg 
Korkeus: 54 cm 
Leveys -halkaisija: 350 cm ja 300 cm sisäpuolelta

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suihkulähteelle löytyy myös hoitoaine ja veden kirkastusaine. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Kuvat voivat sisältää useita tuotteita, suosittelemme luetteloa tuotteista. Vesianimaatiot ja kuvat suihkulähteen toiminnasta tehdään täydellisissä sääolosuhteissa, aina ei ole mahdollista saada identtistä vesiefektiä ulko-olosuhteissa

Tuotteessa käytetty tekniikka: FineCrete (katso myös LIITTEET oiso missä värimallit isompana)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

Lataa tästä Jurand suihkulähteiden altaiden kasausohje. Perusrakenne on kaikissa sama, osat pinotaan tukevalle alustalle. Tukeva alusta on kaiken alusta rakentamisessa.

Lataa tästä Jurand suihkulähteiden kasausohje. Perusrakenne on kaikissa sama, osat pinotaan päällekkäin. Kaikissa malleissa on reikä keskellä jota kautta kaapelointi helppo vetää sähkölle ja joissain malleissa myös vedelle. Tukeva alusta on kaiken alusta rakentamisessa.

Ohessa kaksi mallivideota Jurand suihkulähteistä käytössä.

JUR-2508
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös