Figuuri patsas Pääkallo - 17 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Figuuri patsas Pääkallo - 17 cm

Upea Jurand Kivinen Figuuri patsas Pääkallo - 17 cm - Scull

Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä 17 cm korkea kivinen patsas.

299,00 €
Sisältää alv:n

Upea Jurand Kivinen Figuuri patsas Amor - 17 cm

Pääkallo - 17 cm on pelottava, aidon oloinen...

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Kivipatsas on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan lavatoimituksena, teholavalla. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Figuuri patsas Pääkallo - 17 cm
Korkeus: 17 cm 
Leveys: 16 cm
Pituus; 25 cm
Paino: 7 kg

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Värit tarkemmin LIITTEET osiossa.

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-1501
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös