Korkealaatuisesta patsasvalikoimastamme löytyy tuotteita niin vaativiin ulkotiloihin kuin kodin sisätiloihinkin.

Patsaat

Tarjoamme laadukkaita patsaita, joiden valmistus on turvallisissa käsissä.
Massarelli's, Jurand ja Bonz taiteilijat suunnittelevat nämä patsaat, tekevät muotit ja lopuksi jokainen pala viimeistellään käsin, joten jokainen on ainutlaatuinen, alkuperäinen. Jokainen patsas on myös valaistuna hieman erilainen, myös kosteana ja kuivan on eroa jonkin verran. Tämän vuoksi todellinen väri, muoto, koko ja koostumus voivat poiketa hieman kuvaruudun kuvasta tai kuvaston painetusta värisävystä. Nämä patsaat kestää pakkasta. Massarelli valmistus on USA:n pohjoisosasissa, Euroopan varastointi Britannissa, mistä tilaukset tulee Suomeen ja edelleen asiakkaille.
Jurand patsaat tulevat Puolasta ja nekin on tehty kestämään pohjoisessa. Puutarhapatsaiden avulla voidaan esimerkiksi korostaa puutarhan tai pihan tiettyä osaa, luoda hauskoja asetelmia sekä kehystää esimerkiksi perenna- ja kukkapenkkejä. Erilaiset hahmopatsaat, eläinpatsaat, lyhdyt sekä ruukut ja pylväät elävöittävät pihaa sekä kesällä että talvella, jolloin lumipeittoon pukeutuneet patsaat tuovat talvipihaan uutta tunnelmaa. Toimitukset pääosin Huhtikuusta Syyskuuhun ajoittuvalla ajalla. 
Suosittelemme; hyvä suunnittelija ja ammattitaitoinen rakentaja kannattaa palkata isompien tuotteiden osalta!
 

Patsas Leijona 72
Upea Jurand kivipatsas Leijona, korkeus 72 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 72 cm korkea kivinen patsas.

Valitse vasen ta oikea. Vaakuna tassun alla vasemman tai oikean tassuna alla.
299,00 €
Figuuri patsas Pikku enkeli pallolla vasen/oikea
Upea Jurand Kivinen Figuuri Pikku enkeli pallolla vasen/oikea Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 77 cm korkea kivinen patsas.

Valiste vasen tai oikea. Jalkojen suunta.
299,00 €
Oriental Man Fishing
Hieno Itämainen kalastajapatsas "20" Sitting Oriental Man Fishing"Korkeus 51 cm,  alaosan halkaisija 17 cm, syvyys 36 cmPaino 24 kgVäritys: #81 Classic Cliff Patina
209,00 €
Kivipatsas Kotka 54 cm
Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 54 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 54 cm korkea kivinen patsas.
199,00 €
Oriental Fishermans wife
Hieno Itämainen kalastajapatsas "19" Sitting Oriental Woman With Basket"Korkeus 50 cm,  alaosan halkaisija 18 cm, syvyys 32 cmPaino 24 kgVäritys: #81 Classic Cliff Patina
209,00 €
Kivipatsas Kotka 59 cm
Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 59 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 59 cm korkea kivinen patsas.
249,00 €
Pääsiäissaari patsas, Big Easter Island Face
Hieno Easter island patsas, Big Easter Island Face
Persoonallinen, alkukantainen patsasKorkeus 44 cm,  Yläosan halkaisija 38 cm, Alaosan mitat 23 cmPaino 30 kgVäritys: #90 Gravel Mountain
249,00 €
Kivipatsas Kotka 108 cm
Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 108 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 108 cm korkea kivinen patsas.
499,00 €
Suihkulähteen huppu - Fountain Cover - 4 kokoa
Suojahuppu Massarelli´s suihkulähteesen.Vaikka Massarelli's suihkulähteet kestävät pakkasta ja talvea, suoja pitää puhtaana, estää sadeveden ja eri pölyn ja muun moskan juotumisen altaaseen tai kiven pinnalle.
Suojaa myös patsaat. Helppo käyttää, vedät kätevästi kiristysnauhat vain kiinni!4 kokoa.
79,00 €
Kivipatsas Haukka 48 cm
Upea Jurand kivipatsas Haukka 48, korkeus 48 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 48 cm korkea kivinen patsas.
199,00 €
Kivinen allaskoriste puu, Water Garden Log
Kivinen allaskoriste puu,  Water Garden Log
Tämä allaskoriste toimii myös patsaana koristeena. Sijoita altaan viereen ja saat kivan putouksen.
Korkeus 27 cm,  syvyys 58 cmleveys 47 cmPaino 38 kgVäritys: #89 Cedar Water Stone

199,00 €
Aurinkokello Zegar Solare
Upea Jurand kivinen Aurinkokello Zegar Solare Tämä Zegar Solare on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 78 cm korkea kivinen patsas.