Aurinkokello Copper Style Arrow
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Aurinkokello Copper Style Arrow

Kuparinvärinen pronssinen Aurinkokello Copper Style Arrow ulos, puutarhaan tai vaikka muistuttamaan ajasta

Aurinkokello Copper Style Arrow on kiehtovan näköinen, antiikin oloinen ja patinoitunut, vanhan näköinen patsas.

Korkeus 49 cm

Pronssia

Taidetta, muotoilua ja käsityötä laadukkaasta pronssista ja metallista!

459,00 €
Sisältää alv:n

Jalometallinen kello patsas Aurinkokello Copper Style Arrow

Tässä pronssisessa mallissa on antiikin arvokas leima kuparin leima.

Muista myös valaistus, upea illalla valaistuna, positiivista muistuttamista hyvällä materiaalilla.

Aurinkokello on kätevä ajanmittausväline. Auringon paistaessa keppi heittää maahan varjon. Kellon alusta jaetaan yleensä 12 osaan, ja kun kepin varjo liikkuu päivän edetessä kepin ympäri, varjo osuu järjestyksessä jokaisen merkityn kellonajan kohdalle.  

Tämä malli on puutarhakoriste kotiin, terassille tai pihalle, mihin se vain sijoitetaan. Puhdistus manuaalisesti.

Metallia käytetään monessa eri piha tuotteessa, suihkulähteet, patsaat, pronssi-hautakoristeiet ja uurnat. Metalliset suihkulähteet, uurnat, patsaat ja pienet pronssiesineet ovat tyylikkäitä ja hienostuneita.

Jalometalli Pronssi on kestävä ja ajan myötä patinoituva materiaali, joten patsaat toimii koristeena, mahdollista sijoittaa ulos puutarhaan. 

Jalometallinen kello patsas Aurinkokello Copper Style Arrow
Mitat: 49x40x40 cm
Materiaali: pronssi

Taidetta, muotoilua ja käsityötä laadukkaasta pronssista ja metallista!

Aurinkokello on ajanmittausväline, joka perustuu auringonvaloon ja Auringon sijaintiin taivaalla. Useimmissa aurinkokelloissa osoitin luo varjon alustaan, josta kellonaika voidaan lukea. Se on tiettävästi ollut käytössä jo 3500 vuotta ennen ajanlaskumme alkua.
Laadukas pronssinen aurinkokello on mainio merkkipäivälahja, eläkkeelle jäävälle henkilölle, puutarhan puuhastelijalle tai häälahjaksi.

Pronssiset patsaamme ja pronssiset Aurinkokello tuotteemme ovat laadukkaita.

Jokainen patsas on käsintehty ja yksilöllisesti patinoitu ja viimeistelty. Olipa kyseessä pieni huilunsoittaja tai luonnollisen kokoinen pronssinen härkä tai aurinkokello taidokkaiden yksityiskohtien kanssa, kaikki pronssipatsaamme on valettu käsin kadonneella vahalla, kiillotettu ja joskus peitetty hienolla patinalla. Tämä laaja prosessi varmistaa korkeimman mahdollisen valulaadun ja siten taideteoksen elinikäisen nautinnon.

Voit jättää veistoksesi ulos ympäri vuoden – kesällä ja talvella, kaikissa sääolosuhteissa. Tarjoamme kuitenkin lisävarusteissa huppua, jolla suojaat liialta pakkaselta, tuulelta ja siitepölyltä suojaten patsaasi, näin puhdistus helpompaa ja kuluminen vähempää. Pronssiset patsaat ovat haluttaessa helppoja puhdistaa, käytä puhdistukseen painepesuria (ei liikaa paineita!) ja pyyhi taideteos kuivaksi hyvällä huonekaluvahalla. Paras tulos saavutetaan, kun vaha kiillotetaan, kun veistos on hieman lämmitetty auringon vaikutuksesta. Tuloksena on patsas, joka pysyy "kuin uutena" vuosia. Pronssipatsaiden hoidosta löytyy myös internetistä paljon tietoa, neuvoja ja ohjeistusta. Sijoita jalometalli taiteeseen, joka kestää eliniän.

TH-GA0386BR-B
Toimitusaika
7 - 14 pv

Saatat pitää myös