Suihkulähde Old Meissen
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Suihkulähde Old Meissen

Toimiva suihkulähde kokonaisuus Old Meissen, veden putous ääni ja ajaton muotoilu!

Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.Tämä retrotyylinen maljakkosuihkulähde kauniilla kukka-aiheilla antaa puutarhallesi, terassillesi tai parvekkeellesi jaloa temperamenttia. Sisällä ja takkahuoneisiin koristeellinen suihkulähde tuo miellyttävän kosteuden.

Klassinen suihkulähde Old Meissen on kaunis ilman veden virtaustakin.

299,00 € 399,00 € - 100,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähde Old Meissen

Suihkulähde Old Meissen mallin vesisäiliö allas on riittävä ja kompaktikokoinen sekä klassisen vesiaihe mallin muoto on näyttävä.

Tätä mallia on helppo suositella! Entisiaikainen ruukku ja veden solina. Tämä retrotyylinen maljakkosuihkulähde kauniilla kukka-aiheilla antaa puutarhallesi, terassillesi tai parvekkeellesi elegantin temperamentin. Takkahuoneisiin koristeellinen suihkulähde tarjoaa miellyttävän kosteuden.

Dynaaminen vesi, vedenpoistoaukon yläosassa ja staattinen veden pohjassa säteilevät harmonisen vaikutelman. Yläosan vedenpoistoaukon integroitu LED-valo luo erityistä tunnelmaa. Altaan pohjalle voit silti ripotella terälehtiä parantaaksesi tätä eksoottista harmoniaa.
Mukana oleva pumppu varmistaa tasaisen vedenkierron eri tasoilla. Säädettävän pumpun avulla voit säätää veden virtauksen voimakkuutta.

Suihkulähde on valmistettu polyresiinistä/hartsista, on ehdottoman helppo puhdistaa ja säänkestävä. Talvella suihkulähde tulee tyhjentää ja säilyttää jäätymättömässä paikassa.

Veden solinaa on hyvin rentouttava kuunnella ja on rauhoittava kun istut rentoutuen puutarhassa. Materiaalina Polyresin (muovisekoite) on kevyt, mutta eri säätä kestävä.

Tämä suihkulähde on täysin itsenäinen toimiessaan ja helppo purkaa ja koota. Siinä on pumppu ja 5 metriä sähkökaapelia, ja se sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Monet ravintolat ostaa niitä sisäkäyttöön, ja ne näyttävät ihanalta sisäpihalla.

Muista valaistus, teet näyttävän täsät mallista myös iltaisin.

Old Meissen Tiedot:
Leveys: 43 cm
Halkaisija: Ø 43 cm
Korkeus: 65 cm 
Pumppu: 8W
Pumpun teho: 650 L/h
Paino: 7,5 kg

Vesi on elämän välttämättömyys. Missä on vettä, siellä on elämää. Missä vesi on kortilla, harva eliö viihtyy.

KÖH-13001
Toimitusaika
5 - 15 pv

Saatat pitää myös