Valmiit suihkulähteet, vesilähdepaketit ulkokäyttöön sisältävät kaikki tarvittavat osat, laitteen, pumpun, kaapeloinnin ja joissakin malleissa valaistuksen sekä irtokivet, lisäät vain veden!

Suihkulähteet ulos

Valmiit suihkulähteet vesilähdepaketit ulkokäyttöön sisältävät kaikki tarvittavat osat, laitteen, pumpun, kaapeloinnin ja joissakin malleissa valaistuksen sekä irtokivet, lisäät vain veden!
Puutarhan viimeistelee persoonallinen suihkulähde. Luo pihaan eksoottista tunnelmaa valaistulla suihkulähteellä tai valitse klassinen patsas vesiaihe.
Taidekivilähteemme on valmistettu polyresiinistä, osa hiekkakiviseoksesta ja  Polyresiini on taidehartsia. Värisekoitusten kautta on mahdollista aikaansaada useita eri värisävyjä ja muotoja lähteisiin. Polyresiini on särkymätön, säänkestävä ja kuurankestävä. Lähteemme osoittavat klassisen muotoilun kautta rakkauden detaljeihin! Suihkulähteet ja valmiit vesiaiheet on pääosin kestävistä keinomateriaaleista tehtyjä ja helppohoitoisia. L

Alennuksessa!
Suihkulähde Markkleeberg Fountain


Toimiva suihkulähde kokonaisuus Markkleeberg Fountain, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Markkleeberg on kaunis ilman veden virtaustakin.
Mukana LED valaistus, 3 gluster valoa.

599,00 €
699,00 €
Alennuksessa!
Nova Scotia vesiputoussetti
Acqua Arte Nova Scotia Ubbink vesiputoussetti, 3 tasoa ( 35, 45, 55 cm ). Tarvitsee altaan, mistä vesi pumpataan ja mihin vesi laskeutuu. Pumppu ja altaat sisältyy, tarvitsee vielä altaan tai astian.Ubbink Acqua Arte Nova Scotia on 3 maljan putous luo puutarhaasi rauhoittavan zen-ilmapiirin. Putous on näyttävä ja kaunis lisä altaan reunalle ja lisäksi huolehtii elintärkeästä hapetuksesta liikuttaessaan altaan vettä.
Upea lisä vesipuutarhaan! 
229,00 €
329,00 €
Suihkulähde Heissner Ravenna
Mainio suihkulähde terassille, ravintolaan, patiolle tai kotiin
Heissnerin klassinen kolmen maljan vesiaihe, jossa vesi valuu ylhäältä alas. Suihkukaivo on todella helppo tapa saada pihaan eloa ja näyttävyyttä. Suihkulähteeksikin kutsuttu Ravennan toimituksessa mukana tulee kaikki tarpeellinen, eikä tätä suihkukaivoa tarvitse kaivaa maahan.
Setti sisältää kaiken tarvittavan, lisää vain vesi ja sähkö!
399,00 €
Edinburgh tynnyri suihkukaivo
3 hienoa puutynnyriä, joiden sisälle on rakennettu muoviset säiliöt ja ohjaimet veden virtaukselle tynnyristä toiseen. Sisältää myös pumpun ja letkut, lisää vain vesi.Suomalaisten KLASSINEN sisustus suosikki!
329,00 €
Leikkivä lapsi suihkulähde
Uusi perhe henkinen, näyttävä puro vesiaihe ulos tai sisälle.Vesi valuu kauniisti solisten kivien välillä. Vesiaiheessa "Lasten leikki" voit katsella lasta leikkimässä pienen kilpikonnansa kanssa. Tämä polyresiinistä valmistettu suihkulähde kokonaisuus antaa meille mahdollisuuden unelmoida rennosta lapsuudesta ja veden kiehtomisesta - unohda arki, kun näet tämän vesielementin.Kaunis, ajaton, mukava sisustusesine ilman veden solinaakin!
499,00 €
Alennuksessa!
Mocca Led Heissner design suihkulähde ulos
Kuvauksellinen, näyttävä veistos, Mocca Led Heissner design suihkulähde ulosVesi valuu kauniisti pallon sylissä. Ohuen muotonsa ja harmonisen väriyhdistelmänsä ansiosta Mocca Led -suihkulähde on tyylikäs kohokohta jokaisella terassilla tai parvekkeella. Mustan pallon yli kulkevan vesiominaisuuden pehmeä humina verhoutuu illalla lempeästi ja lämpimästi Led-valaistukseen.Näyttävä illalla! Kaunis, rauhallinen solina.
299,00 €
359,00 €
Alennuksessa!
Tynnyri suihkulähde Dölitz
Mainio suihkulähde Tynnyri suihkulähde Dölitz , veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Klassinen Tynnyri suihkulähde Dölitz on hieno patsas ilman veden virtaustakin.345,00 €
395,00 €
Alennuksessa!
Viskitynnyri 60 cm rautapumppu
Tämä uniikki vesiaihe on valmistettu viskitynnyristä. Käsipumppu toimii myös, mukana sähköpumppu veden kierrätykseen. Vesiputous-vesipuutarha-suihkulähde.Tammea ja rautaa. Paino n 50 kg.
799,00 €
819,00 €
Viskitynnyri rautapumppu
Tämä uniikki Viskitynnyri rautapumppu vesiaihe on valmistettu viskitynnyristä. Käsipumppu toimii myös. Vahvaa tammea ja rautaa.Vesiputous- vesipuutarha-suihkulähde. Parasta kierrätystä.
899,00 €
Alennuksessa!
Basel leijonanpää vesiaihe
Kaunis Leijonanpää koriste-elementti vesiaihe on valmistettu helppohoitoisesta, kestävästä Polyresinistä. Klassinen, mannermainen vesiputous. Sisältäen gluster LED-valaistuksen.Suihkukaivo Basel on klassinen ja kaunis leijona-aiheinen suihkukaivo LED-valolla.  Valo hohtaa veteen ja luo todella kauniin efektin. Setti sisältää kaiken tarvittavan, lisää vain vesi ja sähkö.
309,00 €
349,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähde Old Meissen


Toimiva suihkulähde kokonaisuus Old Meissen, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.Tämä retrotyylinen maljakkosuihkulähde kauniilla kukka-aiheilla antaa puutarhallesi, terassillesi tai parvekkeellesi jaloa temperamenttia. Sisällä ja takkahuoneisiin koristeellinen suihkulähde tuo miellyttävän kosteuden.
Klassinen suihkulähde Old Meissen on kaunis ilman veden virtaustakin.

299,00 €
399,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähde Halle


Toimiva suihkulähde kokonaisuus Halle, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Halle on kaunis ilman veden virtaustakin.

399,00 €
449,00 €
Suihkulähde Breit Kolumbien


Toimiva n suihkulähde kokonaisuus Kolumbien, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Teräs corten materiaali on kestävä ja trendikäs vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Moderni muoto ja Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Kolumbien on kaunis ilman veden virtaustakin.
LED valo laittaa veden kauniisti loistaman, elämään ja välkkymään.

699,00 €
Alennuksessa!
Sardinia suihkulähde - wicker/RST
Pallo Ruostumatonta terästä ja Polyrattan kuori, valaistu suihkulähde terassille. Vesilähde sekä ulko- että sisäkäyttöön, terassille tai parvekkeelle. 10 metriä pitkä sähkökaapeli. Sisältää myös LED-valaistuksen, upea ilitaisin.
299,00 €
449,00 €
Alennuksessa!
Nevada Buddha head, suihkulähde
Kaukoidän Buddha figuuri vesiaiheena. Materiaalina helppohoitoinen polyresiini, kiven väriToimitus sisältää kaiken tarvittavan: Buddha figuurin, letkut, pumpun ja LED-valaistuksen.Original, eli alkuperäisen kaltainen.
129,00 €
199,00 €
Suihkulähde Trophäe


Toimiva suihkulähde kokonaisuus Trophäe, veden vieno virtaus ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Trophäe on kaunis ilman veden virtaustakin.

499,00 €
Suihkulähde Maya Fountain
Kompakti suihkulähde Maya, veden putous ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Klassinen helppohoitoinen suihkulähde "Maya" on KÖHKO:n design-suihkulähde, jolla voit löytää sisäistä rauhaa ja rentoutumista kotona, terassillasi, parvekkeellasi tai puutarhassa. Suljetussa vedenkierrossa suihkulähde takaa myös miellyttävän kosteus tason. 
Klassinen suihkulähde Maya on kaunis ilman veden virtaustakin.495,00 €
Suihkulähde Connewitz Fountain
Kompakti suihkulähde Connewitz, veden solina ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Klassinen suihkulähde Connewitz on kaunis koriste ilman veden virtaustakin.
Vesi virtaa ruukusta toiseen, iloisesti solisten.495,00 €
Suihkulähde Kanne


Toimiva suihkulähde kokonaisuus Kanne, veden vieno virtaus ääni ja ajaton muotoilu! Monikerroksinen polyresiini materiaali on kestävä ja hyvä kevyempi vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Kompakti koko.
Tämä polyresiinistä/hartsista valmistettu DESIGNvesilähde on ehdottoman helppohoitoinen ja säänkestävä. Talvella suihkulähde on kuitenkin tyhjennettävä ja mieluiten säilytettävä pakkaselta, jos se asennetaan ulos
Klassinen suihkulähde Kanne on kaunis patsas ilman veden virtaustakin.

499,00 €
Alennuksessa!
Pronssinen Buddha, suihkulähde
Kaunis ja monipuolinen Buddha vesiaihe kotiin kuin kotiin!Buddha ja pronssin kaunisväri sekä kaunis solina.Materiaalina helppohoitoinen polyresiini. Sähköistys ulos ja sisätiloihin.
 
149,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Suihkukaivo seinään Assoro, by Ubbink
Suihkukaivo seinään Assoro, by Ubbink, kodin terassi vesiaiheSeinälle asennettava kaunis, antiikkityylinen seinäsuihkulähde Assoro vettä suihkuttavalla leijonanpäällä ja koristeilla.Integroitu vesiallas LED-valolla. Sama vesi miertää, vettä lisätään aika ajoin.Materiaali: helppohoitoinen polyresiiniVesiaiheen ulkomitat; 80 x 42 x 25 cm
Upea lisä terassille, parvekkeelle, kasvipuutarhaan tai omaan vesipuutarhaan! 
369,00 €
399,00 €