Heissner Skimmer pumpulla, roskankerääjä
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Heissner Skimmer pumpulla, roskankerääjä

Skimmeri kelluvien roskien keräämiseen veden pinnalta.

Laitteen toimintaperiaate on yksinkertainen; Skimmeri on veden pinnalla kellukkeiden varassa kelluva siiviläastia, jonka reunat jäävät hieman vedenpinnan alapuolelle.

Jos puustoa altaan lähellä, oheisesta skimmeristä on paljon hyötyä. Skimmeri on ns. kelluva lehtihaavi. Tämä Heissnerin skimmeri on varustettu kellukkeella ja pumpulla, helpottaen altaan hoitoa huomattavasti.

199,90 € 249,90 € - 50,00 €
Sisältää alv:n

Heissner Skimmer, roskankerääjä

Alaosassa oleva pumppu imee vettä siivilän läpi, jolloin lehdet ja muu kelluva irtoroska kerääntyvät siiviläastiaan, josta ne on helppo silloin tällöin poistaa. Skimmeri kerää parhaiten pienet lehdet ja muut roskat, joita on työlästä poistaa haavilla. Isommat lehdet ym. kannattaa poistaa haavilla.

Skimmeri on ns. kelluva lehtihaavi. Tämä Heissnerin skimmeri on varustettu kellukkeella ja pumpulla, helpottaen altaan hoitoa huomattavasti. Skimmeri poistaa roskat altaan pinnalta. Roskat ajautuvat skimmerissä olevaan koriin ja ne on helppo poistaa ajoittain tyhjentämällä kori Pitää noin 20 – 25 m2 alan roskista puhtaana, sisältää pumpun 2500l/h.

TEKNISET TIEDOT
Pumpun teho 45 W (220-240 V)
Pumpun imukyky 2500 l/h
Liitäntäkaapeli 10 m
Kapasiteetti n. 25 m2 altaalle
Takuu 5 vuotta 

- katso video  

Kuljetuksesta ja noudosta, joka valitaan tilauksen maksuvaiheessa:
”Tälle tuotteelle on mahdollista nouto ulkoistetusta varastopalvelusta Vantaan Viinikkalasta (ei BIRO/Vesilähde.fi toimistolta Martinkyläntieltä). Kun tilaus on noutovalmiina, vahvistetaan tilauksen email osoitteeseen noutolapulla erikseen: "tervetuloa noutamaan". Asiakkaita pyydetään huomaamaan, että ulkoistetun varaston noutovalmiiksi saattamisessa on viive, eli nouto parhaiten seuraavana arkipäivänä. ”

OGA-F540-00
Toimitusaika
2 - 4 pv

Allasopas 13 - 15 suodatin hoito

Yleistietoa suodattimista ja hoitokemikaaleista

Lataa (1.47M)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös