Leikkivä lapsi suihkulähde
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Leikkivä lapsi suihkulähde

Uusi perhe henkinen, näyttävä puro vesiaihe ulos tai sisälle.

Vesi valuu kauniisti solisten kivien välillä. Vesiaiheessa "Lasten leikki" voit katsella lasta leikkimässä pienen kilpikonnansa kanssa. Tämä polyresiinistä valmistettu suihkulähde kokonaisuus antaa meille mahdollisuuden unelmoida rennosta lapsuudesta ja veden kiehtomisesta - unohda arki, kun näet tämän vesielementin.

Kaunis, ajaton, mukava sisustusesine ilman veden solinaakin!


499,00 €
Sisältää alv:n

Leikkivä lapsi suihkulähde, vesiaihe puutarhaan

Klassista tyyliä kotiin, parvekkelle ja pihalle!

Suihkukaivo "Leikkivä lapsi suihkulähde" on persoonallinen lisä jokaiseen puutarhaan.

Seesteinen Leikkivä lapsi suihkulähde patsas sopii erinomaisesti tunnelmanluojaksi erilaisiin ympäristöihin ja on kuin kotonaan niin kasvien keskellä kuin veden äärelläkin. Bambupuun kulhosta pulppuaa vettä, jonka solinaa unohtuu mielellään kuuntelemaan pitemmäksikin toviksi. Suihkukaivo huokuu meditatiivista tyyneyttä ja rauhoittavaa otetta elämään.

Polyresiinistä valmistettu suihkukaivo on kestävä ja yksityiskohtainen suihkukaivo, joka on helppo asentaa. Settiin kuuluu kaikki tarvittava suihkukaivon asentamiseen, ja kun suihkukaivoon on lisätty vesi ja se on kytketty sähköverkkoon, pääsee veden liplatuksesta nauttimaan saman tien.

Rauhallinen solina.

Mitat: 47 x 44 x K49 cm
Materiaali: polyresiini

Pumppu; 11 W
Pumppu: 450 l/h
Pumppu sisältää 5 metrin johdon

Vesi on elämä. Tämän luonnollisen voimavaran myötä korostuvat hyvinvointi, energia ja elämänilo. Vesi on kylpylöiden ja hyvinvointikeskusten kantava voima, joka lumoaa monimuotoisuudellaan. Vesi on yhtä aikaa rentouttava ja elvyttävä.

KÖH-12002
Toimitusaika
5 - 8 pv

Saatat pitää myös