Suihkulähde Brasilien Rost
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Suihkulähde Brasilien Rost

Brasilien Rost vesiaihe, tyylikäs hienostunut ja rauhallisesti soliseva vesiaihe.

Suihkukaivo joka on ruosteinen jo valmiiksi. UPEA!

Upea suihkukaivo istuu terassi kalusteiden, istutusten viereen mainiosti.

399,00 €
Sisältää alv:n

Suihkulähde Brasilien Rost, ruoste suihkukaivo 3 pilarilla

Koristele puutarhasi tällä ruostevärisellä sisäänrakennetulla vesilähteellä. Kolme ruostumatonta teräspilaria suuntaavat taivasta kohti hipoen. Yksinkertaisen ja elegantin designin avulla ne muokkaavat puutarhastasi sisustuksellisen, modernin ympäristön.

Pylväät:  L9,7 x B9,7 x H15/ 30/ 45 cm

Alusta:  Ø55 x H19 cm

Kolme upeaa rosteri pylvästä asetettuina vesiaihe koristeina. Kiakkien päässä LED-gluster valo.

Kaunis 3: n 1-sylinterisen vesiaihe, epäsymmetrinen kauneus, visuaalisen elävä ilme,  sitä korostavat lisäksi LED-valot heijastavat liikkuvan veden solinan.

Brasilien Rost kolme pilariaseistä kaikki ovat lähellä toisiaan. Vesi nousee jokaisesta sylinteripylväästä ylös, yläreunasta valaistun reiän läpi ja kulkee koko sylinterin pinnan myötä alas. LED gluster-valaisimet ovat pilarien yläpäässä, antaen veden kiiltoa jopa pimeässä ja antaa ympäristölle modernia energistä tunnelma. 

Mukana toimitettava, säädettävä pumppu mahdollistaa myös veden virtauksen voimakkuuden hallinnan ja näin tasaisen vesisyklin turvallisuuden. Täysin helppohoitoinen ja säänkestävä veden ominaisuus sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

Rost mallia on syytä käyttää muutaman kerran vettä vaihtaen, jolloin mahdollinen ylimääräinen irrallinen ruostepinta on irronnut pois.

KÖH-31001
Toimitusaika
5 - 15 pv

Saatat pitää myös