Suihkukaivot ja graniittiset suihkulähteet sopii puutarhaan ja terassille. Helppo käyttöinen ja edustava vesiaihe jossa kaunis solina.

Suihkukaivot, upotettavat suihkulähteet

Laadukkaat suihkukaivot, upotettavat suihkulähteet ja graniittiset suihkulähdemallit.
Graniitti on ikiaikainen ja veden kanssa liitossa oleva materiaali. Kastuessaan kaunis! Astia täytetään kannessa olevista aukoista vedellä ja kytketään pistoke seinään. -> Suihkukaivo on valmis. Suihkukaivoa ei tarvitse välillä sammuttaa, näin se pysyy puhtaampana veden kiertäessä koko ajan pääosin suljetussa tilassa. Vettä on tarpeen lisäillä aika-ajoin haihtumisen vuoksi, tuuli ja aurinko mm. lisäävät veden haihtumista. Vettä voidaan lisätä suihkukaivon ollessa toiminnassa. Suihkukaivon voi myös maisemoida Rottinkikehyksellä ja asettaa terasille tai parvekkeelle. Helppokäyttöinen ja edustava vesiaihe!

Alennuksessa!
Durona suihkukaivo
Tyylikäs 3 valkoisen paasin Durona on muotoilultaan skandinaavinen malli. Siksipä monen suosikki! Valkoiset Terrazzo materiaalin paasit ja LED-valaistus tuo näyttävän efektin illalla. Veden pulputessa led-valaistus antaa sille kauniin kimalluksen, elon ja näyttävyyden.Sisältää kivipaasit, pumpun, valot, upotettavan/maisemoitavan altaan; valmis suihkukaivosetti.
Loppuerä poistohintaan, rajoitetusti jäljellä.
149,00 €
299,00 €
Alennuksessa!
Suihkulähde ruukku, Acqua Arte Orange Ubbink
Kaunis aidon näköinen ruukku, mistä vesi solisee kauniisti koristaen ajattomasti puutarhaa. Tämän Ubbinkin Acqua Arte Orange ruukku vesiaiheen sijoittaminen moneen eri paikkaan luo uusia mahdollisuuksia. Materiaali: terracottaSisältää kaiken tarvittavan: pumppu, astia-allas, letkut, suojaritilä - lisää vain vesi ja maastouta
229,00 €
249,00 €
Suihkulähde Brasilien Rost
Brasilien Rost vesiaihe, tyylikäs hienostunut ja rauhallisesti soliseva vesiaihe. Suihkukaivo joka on ruosteinen jo valmiiksi. UPEA!Upea suihkukaivo istuu terassi kalusteiden, istutusten viereen mainiosti.
399,00 €
Alennuksessa!
Dubai, näyttävä suihkukaivo
Upea ja näyttävä Dubai suihkukaivopaketti vesi-aihe puutarhaan.
Vesi välkehtii kauniisti, valuen pallon kylkiä alas, valon korostaessa veden liikettä.Helppo asennus: asennuksen jälkeen lisätään vaan vesi ja kytketään pistorasiaan.Materiaali terrazo, väri antrasiitti.
349,00 €
399,00 €
Pilz sieni suihkulähde
Galvanoitua terästä oleva kaunis, integroitava suihkulähde PILZ5 metriä pitkä kaapeli. 4 sienen kaunis yhdistelmä.Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla maaston ja koristelualeen mukaan. Sisältää 2x3 LED valaistuksen sekä alustan, pumpun. Lisää vain vesi!
499,00 €
Doric rosteri 3 suihkulähde
Ruostumatonta terästä oleva kaunis, integroitava suihkulähde5 metriä pitkä sähkökaapeli.Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla maaston ja koristelualeen mukaan. Sisältää LED valaistuksen sekä alustan, pumpun. Lisää vain vesi!
399,00 €
Saturn LED - RGB värisuihkulähde
Kaunis Saturn LED - RGB värisuihkulähde, itsenäisesti toimiva vesiaihe. Värin vaihto kätevästi kaukosäätimellä. Saturn LED - RGB värisuihkulähde on erityisesti suunniteltu takaamaan jatkuvan veden virtauksen. Lähteessä on sisäänrakennetut LED RGB valot. Pistoke, pumppu ja tarvikkeet on myös mukana toimituksessa. Helppo koota.

Lasinen 15 cm halkaisijaltaan oleva pallo.
Pakkaus sisältää kaiken tarvittavan.
5 metriä pitkä kaapeli.
Pumppu, LED valaistus sekä alusta ja astia.

299,00 €
Suihkulähde Bolivia Corten


Toimiva Corten suihkulähde kokonaisuus Bolivia Corten, veden putous ääni ja ajaton muotoilu puutarhassa! Teräs corten materiaali on kestävä ja trendikäs vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Moderni muoto ja näyttävä koko.
Klassinen suihkulähde Bolivia Corten on kaunis ilman veden virtaustakin.
LED valo laittaa veden kauniisti loistaman, elämään ja välkkymään.

499,00 €
Suihkulähde Meksiko Corten


Toimiva Corten suihkulähde kokonaisuus Meksiko Corten, veden putous ääni ja ajaton muotoilu puutarhassa! Teräs corten materiaali on kestävä ja trendikäs vaihtoehto niin sisälle kuin ulos. Moderni muoto ja näyttävä koko.
Klassinen suihkulähde Meksiko Corten on kaunis ilman veden virtaustakin.
LED valo laittaa veden kauniisti loistaman, elämään ja välkkymään.

499,00 €
Alennuksessa!
Kobra suihkulähde, stainless steel
Tämä Kobra suihkulähde, stainless steel suihkulähde sopii hyvin ulkokäyttöön!Kobra Stainless Steel vesiputous on selkeästi muotoilu, nykyaikainen vettä suihkuava putous malli.Ruostumaton teräs rakenne. Moderni RST veistos oman puutarhan.
Vesi putoaa kauniisti suoran paasin pinnalta alasäiliöön. Se on erityisesti suunniteltu takaamaan jatkuvan veden virtauksen. Koska se on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, se kestää kloorivettä, siksi se on todella kestävä. Lähteessä on sisäänrakennetut LED valot. Pistoke on myös mukana toimituksessa. Helppo koota.Mukana LED valot, jotka kauniisti valaisevat pimeällä.
495,00 €
595,00 €
Alennuksessa!
Ellisse stainless suihkukaivo
Moderni suihkulähde pihalle, puutarhaan: Ellisse stainless suihkukaivo
Tämä ainutlaatuinen ruostumattomasta teräksestä valmistettu, voimakkaaksi muotoiltu suihkulähde antaa majesteettisen vaikutelman ja miellyttävän muodon suihkuineen ympäristöönsä. Näkyy myös illalla, LED-valaistus.
399,00 €
449,00 €
Suihkulähde Cebu, Stainless Steel, 120 cm
Edustava rosterinen pylväs tuomaan moderniin tilaan elävää viihtyisyyttä.Sopii mainiosti ulos, julkiseen tilaan tai terassille.Näyttävä paasi 120 vesiseinä puutarhassa ja patiolla.Ruostumatonta terästä oleva paasi ja maastoon integroitava jalusta
399,00 €