Tower stainless suihkulähde
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Alennuksessa!

Tower stainless suihkulähde

Upea Torni vesiaihe kotiin, terassille, toimistoon, aulaan tai terassille!

Ruostumatonta terästä - stainless steel. Upea valaistus, helppohoitoinen.

Vesi valuu kauniisti tornin pinnalta alasäiliöön. Se on erityisesti suunniteltu takaamaan jatkuvan veden virtauksen. Koska se on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, se kestää kloorivettä, siksi se on todella kestävä. Lähteessä on sisäänrakennetut LED valot. Pistoke on myös mukana toimituksessa. Helppo koota.

3 eri korkeutta 100 cm, 150 cm, 200 cm + jalusta

999,00 € 1 099,00 € - 100,00 €
Sisältää alv:n

Tower stainless suihkulähde, 3 eri korkeutta 100 cm, 150 cm, 200 cm

Yksilöllinen ruostumaton teräslähde voimakkaalla, lähestulkoon majesteetillisella desingilla antaa ympäristölleen vaikuttavuutta. Tämä vesilähde toimii katseenvangitsijana ja positiivisen energian alkupisteenä.

3 eri korkeutta (S) 100 cm, (M) 150 cm, (L) 200 cm

Paasin leveys 30 cm, syvyys 30 cm ja korkeus 100/150/200 cm + jalusta 32 cm

Alustan leveys 60 cm, Syvyys 60 cm, Korkeus 60 cm

Mallin mukana tulee pumppu, jolla 5 m sähköjohto.

Tämän mallin kanssa on hyvä huomioida pienet roiskeet, jotka pääosin syntyvät veden valuessa käynnistettäessä kuivaa metallipintaa puroutueena.

Niin puutarhassa kuin oleskelutilassa, eteisessä tai puistossa – teräslähde elävöittää jokaisen ambienssillaan! Tyylikkään ja ajattoman designin ansiosta on teräsvesilähde katseenvangitsija kaikissa ympäristöissä.

Toteuta ainutlaatuinen hyvänolonkeidas ja elävöitä asuin- tai toimistotila tai vaikkapa puutarha ja terassi. Anna itsesi vaikuttua!

Oli valintasi vesiseinä tai pallolähde, huone- tai ulkotilan vesilähde: seuraavilta sivuilta löydät valikoiman teräsvesilähteitä jokaiseen makuun.

"Korkeat pylväsmäiset muodot sekä sininen ja vihreä symboloivat kasvua ja eteenpäin menoa. Aaltoileva virta ja musta väri esittävät viisautta ja kommunikaatiota. Punainen väri ja kolmiomaiset muodot ovat kiinalaisen maailmankuvan mukaan tulta, lämmön ja näyttävyyden energiaa. Myös valo on tulta, elementti, jota Suomessa on puolet vuodesta liian vähän. Veden ja valon liitto synnyttää elämää."

KÖH-26001-100
Toimitusaika
5 - 10 pv

Feng Shui

lyhyesti vesiaiheista

Lataa (120.63k)

Altaanhoitotuotteita

Eri altaanhoito tuotteilla on eri merkitys

Lataa (304.03k)

Saatat pitää myös