Doric rosteri 3 suihkulähde
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Doric rosteri 3 suihkulähde

Ruostumatonta terästä oleva kaunis, integroitava suihkulähde

5 metriä pitkä sähkökaapeli.

Viimeistele koristelu kivillä, kristalleilla maaston ja koristelualeen mukaan.

Sisältää LED valaistuksen sekä alustan, pumpun. Lisää vain vesi!

399,00 €
Sisältää alv:n

Doric rosteri 3 suihkulähde

Koristele puutarhasi tällä sisäänrakennetulla vesilähteellä. Kolme ruostumatonta teräspilaria suuntaavat taivasta kohti hipoen. Yksinkertaisen ja elegantin designin avulla ne muokkaavat puutarhastasi sisustuksellisen, modernin ympäristön.

Pylväät:  Ø8,9 x H40 cm; Ø10,2 x H50 cm; Ø11,4 x H60 cm

Alusta:  Ø55 x H19 cm

Kolme upeaa rosteri pylvästä asetettuina vesiaihe koristeina.

Kaunis 3: n 1-sylinterisen vesiaihe, epäsymmetrinen kauneus, visuaalisen elävä ilme,   sitä korostavat lisäksi LED-valot heijastavat liikkuvan veden solinan.

Doricin kolme pilariaseistä kaikki ovat lähellä toisiaan. Vesi nousee jokaisesta sylinteripylväästä ylös, yläreunasta valaistun reiän läpi ja kulkee koko sylinterin pinnan myötä alas. LED gluster-valaisimet ovat pilarien yläpäässä, antaen veden kiiltoa jopa pimeässä ja antaa ympäristölle modernia energistä tunnelma. 
Tämä vesiaihe on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä V2A ja se on saatavilla  mustalla muovisella PE-säiliöllä, joka voidaan upottaa maahan. 

Mukana toimitettava, säädettävä pumppu mahdollistaa myös veden virtauksen voimakkuuden hallinnan ja näin tasaisen vesisyklin turvallisuuden. Täysin helppohoitoinen ja säänkestävä veden ominaisuus sopii sisä- ja ulkokäyttöön.

KÖH-22001
Toimitusaika
5 - 10 pv

Saatat pitää myös