HALO biOrb akvaario sisustusakvaario on helppokäyttöinen koristeakvaario
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sisustusakvaario biOrb HALO

biOrb HALO sisustusakvaario

Todella helppo ja nopea puhdistaa, tätä helpompaa ei voi olla sisustusakvaarion pitäminen!
Tyylikäs led valoilla varustettu akvaariosetti, jossa tunnelmaa voi muunnella valojen väriä vaihtamalla. Akvaario on valmistettu akryylistä.

Oase biorb akvaariopaketti. Akvaarion materiaali kevyttä, kestävää ja kirkasta akryylia. Valaisimena helppokäyttöinen LED valaisin, jota ohjataan kytkimellä. Tyylikäs 2.1 led valoilla varustettu akvaariosetti.


229,00 €
Sisältää alv:n

biOrb HALO koristeakvaario / MCR-valo

Oase:n valmistamat sisustusakvaario on tyylikäs kokonaisuus, joka on varustettu kuin isompi akvaario. Suunnittelussa on otettu huomioon ennen kaikkea helppo hoitosuus. Ilmapumpputoimisen sisäsuodattimen ansiosta saadaan voimakas veden virtaus joka tehokkaasti vaihtaa pintaveden. Näin lika jää palatessa suodattinpatruunaan, mikä pitää veden puhtaana ja happipitoisena.

Kaikissa biOrb-akvaarioissa on suodatin akvaarion pohjassa.
Siellä lika luonnollisesti laskeutuu. Yksinkertaisesti sanottuna: suodatin toimii siellä, missä on eniten suodatettavaa.

Valmistettu akryylistä. Miksi?
Akryyli on erittäin kestävä materiaali, jota käytetään jopa lentokoneiden tuulilaseissa. Se on myös erityisen kirkasta materiaalia; läpinäkyvyysasteella 93 %, se on selkein kaikista tällä hetkellä tunnetuista materiaaleista. Lisäksi akryyli tarjoaa myös lämmöneristyksen edun. Lämpöhäviö on minimaalinen, mikä tarkoittaa, että biOrbin lämmittämiseen tarvitaan vähemmän energiaa.

Valittavana on suuri määrä erilaisia sisustuksia, koristepaketteja. Valikoima tuotteen alaosassa SAATAT PITÄÄ MYÖS osiossa. Voit rakentaa omista tarvikkeista myös täysin oman sisustuksen.

Sisältää:
- ledvalo
- suodatin
- ilmapumppu
- muuntaja
- takaiskuventiili
- laavakivimursketta
- ilmastinkivi

biOrb Akvaarion perustamisessa on vain muutama työvaihe. Saatavilla paljon biorbin omia somisteita, koralleja ja koristeita. Patentoitu suodatinjärjestelmä, jossa roskat imeytyvät pohjamateriaalin (keraaminen materiaali, joka sisältyy pakettiin) läpi pohjalla olevaan suodatinosaan, jossa on suodatusmassat. Puhdistunut ja ilmastimella ilmastunut vesi poistuu suodattimesta putken kautta veden pinnalle.

biOrb kuvasto engl. (26 MByte)


15 litran koko:
Korkeus 33 cm
Halkaisija 30 cm

30 litran koko:
Korkeus 46 cm
Halkaisija 40 cm

60 litran koko:
Korkeus 58 cm
Halkaisija 58 cm

Meiltä myös koristeet ja hoitopaketit sisustusakvaarioon!Huom!
kaloille ja katkaravuille hankittaessa selvitä soveltuuko kyseiset koot eläinkaupasta. Eläimet likaannuttavat nopeami.

72038
Paino
3,46 kg
Toimitusaika
7 - 14 pv

MCR-valo

MCR-käyttöohjeet

Lataa (2.08M)

Saatat pitää myös