Kivipatsas Kotka 108 cm
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Kivipatsas Kotka 108 cm

Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 108 cm

Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä 108 cm korkea kivinen patsas.
Patsas Kotkan alla on oma erillinen tuote.

1 159,00 €
Sisältää alv:n

Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 108 cm

Näyttävällä kotkapatsaalla luot pihallesi huomatun yksityiskohdan, jonka tyylikäs kauneus hivelee silmää vielä vuosien jälkeen. Patsas tuo puutarhaasi ja pihaasi mannermaista tyylikkyyttä. Kotka patsas kestää erinomaisesti Suomen vaihtelevia sääoloja.

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Kivipatsas on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki mallit toimitetaan lavatoimituksena, teholavalla. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Jurand patsas Kotka 108
Korkeus: 108 cm 
Jalusta sisämitta: 44 x 56 cm 
Paino: 181 kg

- kuvassa 1 oleva pylväs kotkan ei sisälly hintaan, erikseen

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Pumppu sisätiloihin ja mieluiten säilytys vesiastiassa, niin ettei pumpun mäntä pääse kuivumaan kiinni.

Suihkulähteelle löytyy myös hoitoaine ja veden kirkastusaine. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Tuoteuvat saattaa sisältää koristeita, kukkia, aluskiviä ta kivipaasin, jotka ei sisälly tuotteeseen - tarvittaessa kysy.
Tuotteessa käytetty tekniikka: Fine Crete (katso myös LIITTEET osio)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-1578
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös