Eläin patsaat ja taruolennot

Eläin patsaat ja taruolennot

Meiltä löydät laadukkaat suihkulähteet- ja patsaat. Tässä osiossa esittelemme laadukkaat eläinhahmopatsaat. Leijonapatsaat kotiin ja portinpeileen, pöllöt pihalle ja muut metsän eläimet. Kaikki laadukkaita Massarelli's patsaita. Laadukkaasta valikoimastamme löydät pihaasi sopivat eläinpatsaat, jotka kestävät myös Suomen vaativat sääolosuhteet. Myymämme betonipatsaat ovat laatutyötä EU alueelta. Suloiset eläinpatsaat, lempeät lintuhahmot, kotoisat lähimetsän eläimet ja tyylikkäät pedot ptsasvalikoimamme on täynnä vaihtoehtoja. Massarelli's patsaat on käsityötä. Pakkasen ja sään kestävät.
Taruolentona (Gargoili) pidetään olentoa, josta kertovat myytit ja legendat, mutta joka ei kuitenkaan ole olemassa tai tieteen tuntema. Taruolennoista osa on fyysisiä ja kehollisia, toiset taas henkiolentoja, ja jotkut siltä väliltä.

Patsas Leijona 58
Upea Jurand kivipatsas Leijona, korkeus 58 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 58 cm korkea kivinen leijona patsas
369,00 €
Patsas Leijona 140
Upea Jurand kivipatsas iso Leijona, korkeus 140 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä korkea kivinen kukkaruukku.

Valitse värio ja vasen/oikea
1 499,00 €
Patsas Leijona 50
Upea Jurand kivipatsas Leijona, korkeus 50 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 50 cm korkea kivinen patsas.
389,00 €
Patsas Leijona pitkä 58, vasen tai oikea
Upea Jurand kivipatsas Leijona pitkä 58, vasen tai oikea Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 58 cm korkea kivinen patsas.
Valitse vasen vasen tai oikea (kummalla puolella pää kuvassa)
399,00 €
Patsas Leijona 72
Upea Jurand kivipatsas Leijona, korkeus 72 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 72 cm korkea kivinen patsas.

Valitse vasen ta oikea. Vaakuna tassun alla vasemman tai oikean tassuna alla.
449,00 €
Kivipatsas Kotka 54 cm
Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 54 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 54 cm korkea kivinen patsas.Jalusta alla on oma erillinen tuote.
449,00 €
Kivipatsas Kotka 59 cm
Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 59 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 59 cm korkea kivinen patsas.Jalusta alla on oma erillinen tuote.
499,00 €
Kivipatsas Kotka 108 cm
Upea Jurand kivipatsas Kotka, korkeus 108 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 108 cm korkea kivinen patsas.Patsas Kotkan alla on oma erillinen tuote.
1 159,00 €
Kivipatsas Haukka 48 cm
Upea Jurand kivipatsas Haukka 48, korkeus 48 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 48 cm korkea kivinen patsas.
349,00 €
Kivipatsas Dragon - Lohikäärme 50 cm
Upea Jurand Kivipatsas Dragon - Lohikäärme 50 cm Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 50 cm korkea kivinen patsas.
349,00 €
Kivipatsas Moai 188 cm
Upea Jurand kivipatsas Moai, korkeus jopa 188 cm Tämä Kivivaasi on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.
Säänkestävä 188 cm korkea kivinen patsas.
1 899,00 €