Lintujen juoma-allas Turtle
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Lintujen juoma-allas Turtle

Lintujen juoma-allas Turtle pihalle, terassille

Tämä Kivinen patsas on valmistettu laadukkaasta FineCrete® - keinokivestä ja sen saa 11 eri värisävyllä. Tämä materiaali on myös säänkestävä ja helppo huoltaa. FineCrete® - kivi patinoituu myös ajan myötä antaen antiikkisen ilmeen.

Säänkestävä 56 cm pitkä kivinen patsas, lintujen kylpyallas.

249,00 €
Sisältää alv:n

Lintujen juoma-allas Turtle on samalla lintujen kylpyallas

Klassinen patsas aihe, lintujen iloksi ja hyödyksi.

FineCrete valkobetonista valmistetut patsaat kestävät hyvin Suomen vaihtelevia ja vaativia sääolosuhteita. Materiaalia on viimeistelty eri lailla ja se tekee tuotteista yksilöllisiä. Valmistaja on yksi Euroopan vanhimmista kivisten patsaiden- ja suihkulähteiden toimittajista. Tehdas on palkittu, Jurand on ansainnut monia kansainvälisiä laatusertifikaatteja.

Juoma-allas Kivipatsas on näyttävä puutarhassa, asetusten luona, yrityksen tai talon edustalla, kotona tai vaikka toimistossa.

Kaikki Jurand mallit valmistetaan pyynnöstä ja toimitetaan turvallisuus syistä lavatoimituksena. Siksi kannattaa katsoa useampi Jurand tuote samaan toimitukseen.

Lintujen juoma-allas Turtle 7001
Korkeus: 22 cm 
Leveys: 43 cm
Syvyys: 56 cm
Paino: 30 kg

Talvikunnossapito: patsaalle suositellaan huppua tai peitettä, joka pitää patsaan siistinä eri pölyiltä, pakokaasuilta, rankkasateilta ja pakkaselta, jotka kaikki yhdessä patinoi patsaan pintaa. Suosittelemme lisäksi valaistusta, valot voi sijoittaa myös veden alle.

FineCrete® - on siis keinokivi, joka koostuu kvartsista, emäksisestä maasälvästä, plagio klaasista ja kalkkikivestä. FineCrete®: lle on tunnusomaista hyvä kestävyys sääolosuhteissa. Kuvissa saattaa näkyä aiempien tuotantovuosien tuotteiden väritys, tämänhetkinen väripaletti on alla. Tuotekuvat saattaa sisältää koristeita, kukkia, aluskiviä ta kivipaasin, jotka ei sisälly tuotteeseen - tarvittaessa kysy.
Tuotteessa käytetty tekniikka: Fine Crete (katso myös LIITTEET osio)

Valitse viimeistely yläosassa. Vaalein väri Tyrolia, viimeinen.

JUR-1581
Toimitusaika
14 - 30 pv

Saatat pitää myös